Chino írta: ↑2025.09.03. 15:53:45
Jofreról szerintem nem fog kiderülni. Flick szerelmes GM-be, én 100%-ra veszem, hogy ameddig csak lehet őt játszatja, legfeljebb 1-2 percekre Torrents néha beállhat. Ha ennyire egyértelműen Martin az elsőszámú csere, akkor valahol érthető is, minél több percet akar adni, hogy szokja a játékot.
Sajnos van egy két ilyen becsípődése Flicknek, remélem nem fogunk rajta veszni.
Átfogalmazom: ha Baldé sérülése esetén nem derül ki Torrentsről, hogy jó lesz-e csere hátvédnek, akkor ez igazából ki is derült, Flick szerint nem. Ebben az esetben gigantikus hiba, hogy nem igazoltunk szélsőt, és hogy Flick ennyire figyelmen kívül hagyta Fortot, aki még ott is remekül elboldogul, főleg egy GM-hez képest.
Majd télen korrigáluk, remélem, addig szerintem ki lehet húzni. Mondanám, hogy visszahívjuk Fortot, ha jól sikerül az ősze, de kétlem, hogy Flicket ez érdekelné.
Ja, GM-el kapcsolatban szólhatna már neki valaki a stábból, hogy Hansi, ezt benézted. Mert tavaly elbírtuk, idén ki tudja.
Ha jól rémlik, többen írtátok, hogy Casadó régen sokat volt szélsőbekk is (kb látom is, miért). Oké, jobblábas, de még őt is meg lehet fontolni vészmegoldásként, de szerintem ha poszton kívülről kell valakit odatenni, akkor az Raphinha lesz. Feltéve persze, ha a támadósor amúgy egészséges.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy