Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy kis adalék az előzményekhez.
Sok okból kifolyólag nem értem az érvetElBartimaeus írta: ↑2024.12.03. 22:05:50Csak egy kicsit off, de ha ennyire függünk most tőle, akkor minden tavalyi eredmény sikersztori kellett volna, hogy legyen, hiszen akkor ő még nehezen volt bevethető és egy sokkal kevésbé érett játékos volt. Mégis Flick van itt dicsőítve. Nem értem, hogyan jön ki a kettő?
Ez a csapat meg jelenleg semmi mást nem tud, semmi mást nem akar és ha nincs Yamal (és Raphi felteszem), még csak ez sem működik rendesen.
Induljunk kicsit off-ban....aztán majd a jelenhez érünk a végén.ElBartimaeus írta: ↑2024.12.03. 22:05:50Csak egy kicsit off, de ha ennyire függünk most tőle, akkor minden tavalyi eredmény sikersztori kellett volna, hogy legyen, hiszen akkor ő még nehezen volt bevethető és egy sokkal kevésbé érett játékos volt. Mégis Flick van itt dicsőítve. Nem értem, hogyan jön ki a kettő?
Csak egy kicsit off, de ha ennyire függünk most tőle, akkor minden tavalyi eredmény sikersztori kellett volna, hogy legyen, hiszen akkor ő még nehezen volt bevethető és egy sokkal kevésbé érett játékos volt. Mégis Flick van itt dicsőítve. Nem értem, hogyan jön ki a kettő?
Még az élőben írtad, hogy jobban függünk Yamaltól, mint a 20-22 éves Messitől.
Mitől is kellett volna eredendően sétagaloppnak lennie?

Ferran kiszorította a bomba formája miattFcBarcelona1 írta: ↑2024.12.03. 17:44:05Pena
Kounde-Cubarsi-Inigo-Balde
Pedri-Casado
Olmo
Yamal-Ferran-Raphinha
Mi történt, hogy Lewy kimarad?
Vinicius már megtanulta.Damask írta: ↑2024.12.01. 11:57:52Egy szögletnél valakinek rálépnek kicsit a lábára mikor 10-en 12 felé futnak össze vissza az ne legyen büntető még a Barca javára sem, nevetséges kategória lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.01. 09:33:57https://www.football-espana.net/2024/11 ... mas-defeat
Madridi lap.
Szerintem az elsőnél nem hibáztatható a játékvezető, sem a VAR.
Mondjuk a tényleges játékidő szerintem negatív rekord közelében lehet.
Pau Victor esetében nem láttam kommunikációt a bíró és a VAR szoba között, szerintem ez egyértelműen szabálytalan, utolsó emberként visszahúzza Pau-t. Az első esetnél Cubarsinak kicsi volt az esélye a labda megjátszására, a második esetnél viszont pontosan Pau-t találta volna meg a labda.
Jó lenne ténylegesen csak egy magyarázatot kapni ezekre a VAR helyzetekre.
Jó lenne az a Collina által meghirdetett edzői VAR "kihívás"
A Pau Victor eset már adható lett volna, ha Victor elesik ahogy kell a rántás miatt ahelyett hogy megpróbál gólt szerezni, akkor meg is adták volna. Így hogy talpon maradt és megpróbálta megjátszani a labdát, sajnos semmi, azért ez a rántás sem volt semmi olyan ami nincs másik 20 egy meccsen, de ilyenek a bírók, még mezőnyben is csak akkor szabálytalan valami ha elesel vagy megállsz, büntetőterületen belül pedig még hatványozottabban igaz hogy kicsire nem adunk, vagy essen el rendesen, vagy fejeljen gólt. Kis rutin és legközelebb talán valamelyik már menni fog.
Egy szögletnél valakinek rálépnek kicsit a lábára mikor 10-en 12 felé futnak össze vissza az ne legyen büntető még a Barca javára sem, nevetséges kategória lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.01. 09:33:57https://www.football-espana.net/2024/11 ... mas-defeat
Madridi lap.
Szerintem az elsőnél nem hibáztatható a játékvezető, sem a VAR.
Mondjuk a tényleges játékidő szerintem negatív rekord közelében lehet.
Pau Victor esetében nem láttam kommunikációt a bíró és a VAR szoba között, szerintem ez egyértelműen szabálytalan, utolsó emberként visszahúzza Pau-t. Az első esetnél Cubarsinak kicsi volt az esélye a labda megjátszására, a második esetnél viszont pontosan Pau-t találta volna meg a labda.
Jó lenne ténylegesen csak egy magyarázatot kapni ezekre a VAR helyzetekre.
Jó lenne az a Collina által meghirdetett edzői VAR "kihívás"
Jelenleg ők vannak a legjobb formában a 3 nagy közül, és igazából a keretük alapján simán versenyben lehetnek. Főleg, hogy Simeone rendszerében könnyebb pótólni 1-2 kiesőt, mint Madridban vagy a Barcelonában.gránit írta: ↑2024.12.01. 02:53:13Közben a lesajnált Atleti feljött -2 pontra. Eleinte akadozott a gépezetük, de kezdenek beindulni náluk a fogaskerekek. Ezt a hetet 11-0-ra hozták le, persze két gyenge csapat ellen, de ez akkor is kemény. A csatáraik, új igazolásaik elkezdtek termelni, és van mélységük. Van négy elég jó csatáruk, és minden meccsen sort cserélnek, tudnak pihentetni, ennek a meccsnek is így tudtak nekimenni a hétközi BL-meccs után. Frissen tudják tartani a támadóikat, és meccsenként egy félidőnyi játék ellenére is termelnek. 6-5-5 góllal áll a Sorloth-Alvarez-Griezmann trió, és feleannyi gólt kapnak, mint mi. Azért szép csendben bejelentkeznék a bajnoki címért zajló küzdelembe.