Még ha Chris nem is játszana sokat, de cb-nek 4. számúként elmenne, vkp-ként pedig 1-1 meccsre rotálni. Nem kapna annyi szerepet, mint tavaly vagy tavalyelőtt, de ilyen SR-hez hasonlóan bevethető lenne (csak nyilván más szinten). Plusz Koundé is ott van még, úgyis kéne Fortot rotálni. Középső védőt pedig alapból nem szokták annyit cserélgetni. Nyilván egy nagyon komoly sérüléshullám esetén jól jönne, ha lesérülne onnan mondjuk 3-4 ember, de más posztokról elég 1-2 és már beütött a krach. (és a német se kapna 8-10 milliónál kevesebbet) Ha Baldé huzamosabb időre kiesik és nincs minőségi pótlás megette a fene, még Raphinha teljesítményét is durván visszaveti, Lewy komolyabb sérülésével szintén könnyen búcsúzhatunk a szezontól (de ide vehetem még a brazilt vagy Yamalt is). És ők olyan játékosok, akik, ha nem is sérülnek le, akkor is kell pihentetni.gránit írta: ↑2024.12.06. 14:29:37Christensent én mindenképp Casadó rotációjában használnám, már amennyiben számolni lehet még Chris-szel.
Hátra kell legalább egy ember, mert Araújo visszatérésével is csak hárman lennének. Hatalmas mázli, hogy a Martinez-Cubarsí kettősből még nem dőlt ki semelyik, és (remélhetőleg) lehozzák ezt a létszámban karcsú őszt.
Tah nagy erősítés lehet, de azt már sokszor hallottuk végül ide nem igazolóktól, hogy mekkora Barca-drukkerek. Az elején mindenki azPersze reménykedni, bizakodni lehet, én is ezt teszem.
Kellene szélső is, Valle és Mingueza ezt meg is oldhatnák. Ketten együtt fájnának 9 millióba.
Még ha Christensennel is lehetne számolni és nem sérülne le 20 percnyi játék után, úgy azért már lenne némi mélységünk. Ha nem, akkor egy vkp-t igazolnék még, már ha engedik persze.
Egyelőre én ezt a 3 posztot tartanám legégetőbbnek, sőt én inkább megvárnám Bernalt. A tavalyi (simán kiszorította a 4 évvel idősebb Casadót) és a szezon eleji teljesítménye alapján simán benne van, hogy első évében kezdettől stabil csere lesz, Flick is őt favorizálta inkább, nemcsak az év elejétől, ha jól emlékszem az előszezonban is ő töltötte a legtöbb időt a pályán. Casádóval párban pedig párban is baromi jók lehetnek. A Valencia meccs után Flick nyilatkozta róluk, hogy akár a szemüket is beköthetnék, akkor is megtalálnák egymást a pályán. Összeállhat egy jó kis M&M's. Ha hozunk mondjuk 30-40 millióért egy Merino-szintű (most csak belöktem így egy nevet) vkp-t, akiről azt se tudjuk beválik-e, nem biztos, hogy jobban járunk.
Ha sikerülne hozni egy balhátvéd-center-szélső triót plusz a hosszabbításokat elintézni utána már minden csak hab lenne a tortán, de előbb mindenképp a lyukakat kellene befoltozni és persze még ott lennének az eladások, amik szintén nem utolsók a sorban.