szbsz írta: ↑2025.02.18. 12:14:57
Tegnap amíg a pályán volt sokkal félszegebbek voltak a Rayosok, miután lecserélte Flick utána kezdtek el nyomni, jönni a helyzeteik a második félidőben, nekem legalábbis úgy tűnt!
Egyszerűen a puszta jelenléte a pályán, az őrült vehemenciája már pszichológiai fölényt jelent, az ellenfél játékosaiban ott a félsz, hogy bármelyik pillanatban jöhet hátulról egy "bolond belépő" ami a karriejük végét jelenti. Én is ovatósabb lennék ilyen körülmények között tbh...
Nagy kritikusa voltam az elején, de kell ő ide nagyon: a fent említett pszichológia hadviselés mellett jól mozog üres területre, midenhol ott van, támadásokból és a védekezésből is egyaránt kiveszi a részét, nagyon hasznos munkát végez!
Szerintem nagyon visszaesett tavaly óta. Nagyon nem találja a helyét a pályán. Érthető, majdnem egy évet hagyott ki. Jelenleg nincs helye a kezdőben szerintem. Hamarabb játszatnám Fermint vagy Casadot is.
Tavalyi Gavi bajnokság (Whoscored)
Tavaly 7,08
Idén 6,29
Szerelés 3,3 VS 0,8, labdaszerzés 0,8 VS 0,5
Kulcspassz 0,9 VS 0,4, csel 1 VS 0,1 passz % 91,4 VS 85%
Szerintem ő a legmegosztóbb ember a keretben.
Remélem azért a statisztikákban látszik, hogy tavaly miért volt egy jó játékos, és idén mekkorát esett vissza.
Persze most kezd visszatérni, sokszor volt csere, így nem igazságos kiemelni, hogy most milyen gyenge, de szerintem az sem volt igazságos, amikor jól játszott, és akkor is rengeteg kritikát kapott. Igaz a kritikákban jogosan közre játszott a buta viselkedése.
Sokat kell még fejlődnie, főleg fejben. Tavaly játékban már egész jó volt, nagyon rosszkor jött neki a sérülés.