Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ne már. Bármelyik egymás elleni meccsünk oktatott, konszenzussal a Celta idei legjobb játékosa. Benézett egy magas labdát tomboló orkánban (képernyőt nézve balról fúj, megállt teljesen a laszti) - sokan tették ezt meg ma, Koundé kétszer is. Neki peche volt, hogy pont a legrosszabb pillanatban történt egy gyilkológéppel a hátában. De ha egy teljesen tiszta hiba is lett volna... és? Hiba mindenkiben benne van néha. Ráadásul még posztidegen helyen is volt. A posztjáról ma annyit tett, hogy kapásból előkészített egy kristálytiszta ziccert. Martin ezt csinálja hónapok óta, Mingu meg hozza a számokat, stabil, és még kiscsapatból is válogatott lett.
Nincs vita köztünk, szerintem is gyenge ma, ez egy régi klasszikus szünet utáni forma most. De ettől még nem szerencsére nem 10-est játszik.
Néztem, csak nem látom... Lehet tablet miatt?!bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:55:34Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.
Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.
Miért, Pedri jó elől???bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:50:31Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Elképesztő rejtély, hogy került ide az első csapat keretébe, és nem is vésztartaléknak. Tényleg kétlem, hogy ne lógna ki a B-ből lefelé. Értem, hogy Flick ballábast preferál erősen, de szerintem Fort bal lába is jobb ennél, és ő nem kőbuta mellé.
Flick egy zseni, de ez teljesen érthetetlen.

Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Utoljára talán Oleguer volt ennyire totál homály, tényleg.