brazilfan írta: ↑2024.10.07. 09:26:30
Szerintem Unai Hernandezzel egyelőre nem tudnak lépést tartani a társak, hiába jó a két Fernandez is, Unai valahogy mindig jó. Ha nem lő gólt, akkor is megy, küzd, és nem emlékszem, hogy tavaly is ilyen mentalitással játszott volna.
Megint volt olyan játékos, akinek még soha nem hallottam a nevét, Iván Cédric, középcsatár.
A pálya borzasztó állapotban volt, felpattantak a labdák a göröngyökön. Nem a fiúkon múlt, hogy senki nem sérült meg.
Tavaly nem játszott az igazi posztján, jelenleg viszont a legjobb formában lévő játékos, az a tegnapi ziccere viszont nagyon fájt. Vagy fél percig a füvőn is maradt és ütötte a földet Bár nehéz összehasonlítani, főleg a korosztálybeli eltérés miatt.
Cedric szerintem nem egy nagy eresztés, a Las Palmastól jött kölcsönbe, bár Sanchez egy nagyon fura formációt talált ki, amihez mondjuk Urena sérülése komolyan hozzájárult. Sajnos nagyon súlyosan megsérült a srác, pedig eddig nagy erőssége volt a csapatnak, az őszi szezonnak biztos hogy off, ahogy Barberáénak is, ezért kaphat most több percet Cedric. Mondjuk a tegnapi miatt nem kárhoztathatjuk, gyakorlastilag éket játszott, valami hibrid 4-1-4-1-et dobott be Sanchez, amit nem is igazán értettem. Guille kiszorult a vonal mellé, amolyan visszavont szélsőként, inkább abban volt hasznos, hogy elvitte a védőket és Unainak több helye maradt. Amikor kicsit nagyobb területe volt akkor tudott villanni, az a szólója egy 20-22 méteres bombával befejezve nagyot szólt. Cedric szerencsétlen annyit tudott csinálni, hogy 2-3 védővel a nyakán próbálta megtartani a labdát és kapta a rúgásokat (viszont egy tizenegyest kiharcolt). Bár inkább Primet féltettem, kapott 3 olyan durva belépőt, amit a River játékosok nem tudom hogy úsztak meg sárgával, még a kommentátor sem hitte el. Meg amikor a földön fekvő Lopeznek, sípszó után szándékosan rálépnek a combjára és csak szóbeli figyelmezést kapnak már túlment minden határon.
Tipikusan olyanok voltak, akik képtelenek veszteni.
Remélem Azizt minél hamarabb regisztrálják, mert Alarcon már nincs, Dani még több mint egy hónap mire visszatér, Urenát február körülre teszik (Dacosta szintén), esetleg Barbera tudna ott játszani, de ő is kiesett. Szóval balszélsőkből kifogytunk.De a kb. 30 fős keretből ott is 11-12 (!!) játékos sérült.
Azon csodálkozom, hogy Pradast miért nem hívja fel SancheZ, pedig nagyon komoly tehetség a srác, ráadásul mindkét szélen bevethető. Nem véletlen, hogy az Arsenal nyáron nagy hadjáratot indított érte.