Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És már nem először és sajnos nem is utoljára. Tényleg röhejes hogy egy Las Palmast akit hátrafele szaladva bekötött szemmel kellett volna 2-3 góllal verni megszopat minket hazaipályán.
Így van, de eddig ez a Flick-csapat nagy hiányossága, hogy nem tud rosszul játszva nyerni. Pedig a bajnokságot enélkül nem lehet behúzni. Xavi bajnokcsapata is nagyon sok szenvedős meccset húzott be, előtte Valverde szintén. A Real pedig kiemelkedően jó ebben, nyilván nekik is van néha olyan időszak, amikor nem jönnek ezek, de az a ritkább náluk. Szóval ebben fejlődnünk kell, különben nem leszünk bajnokok, akkor sem, ha tavasszal 5-öt verünk nekik.
lol. persze hogy nézte mert már kapott egy sárgát Nyom pont ezért csak ott még be se jött a szöglet. Minden szögletnél őt nézte mert mindegyiknél ezt csinálta. Mekkora csalás.kmb írta: ↑2024.12.01. 16:55:20Ennyi a különbség,hogy más csapat ilyenre szinte soha nem kap büntetőt,itt meg lehetett látni már az előző szogleteknel is hogy csak azt nézi mire lehet befujni.Nyom már előtte kapott egy sárgát szintén szögletnél.Persze ellenünk a labdát nézik és nem látják![]()
Mocskos egy bajnokság ez
Szerintem amúgy az is hiba volt, a beadás közben nem fújjuk le a meccset, akkor vagy már a szögletet sem engedem, vagy megvárom az akció végét.
A 40 milliós kérdés, hogy kinek lehet, és mit.superman írta: ↑2024.11.14. 13:05:12Oké, én már csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az említett fórumokon is ugyanúgy mindenre van kifogás/válasz, mint itt. A szurkoló az ilyen.
A rmtv-s ügyhöz meg annyit, hogy akkor ezek szerint van mit mutogatniuk. Ha nem büntetik meg őket, ergo szabad csinálni, akkor meg másnak is ezt kell tennie. Még a végén eljutnánk oda, hogy egységes álláspont lenne a bírók balphalloszságáról...
Továbbra sem mondom, hogy csalás, de a hétvégi már nem egy szubjektív eset, mint pl. A Valencia-Real meccs sípszó utáni gólja.
Ott az ido le volt telve (a hosszabbitas), a labda kikerult a tizenhatoson kivulre, a biro lefujta a meccset, persze, kozben az akcio haladt tovabb, a vedok is megalltak, amikor vege lett, a Real ugy rugta be.superman írta: ↑2024.11.14. 11:29:46Amit írtam, hogy tavaly a (talán valenciai) győztes góljuk pillanatában fújta le a meccset, ezzel elvéve 2 pontot, és akkor mégvszoros volt a bajnokság állása. Erre a bíróra írták, hogy rá két hétre már meccset vezetett. Tehát nem csak azokat nem büntetik, akik a mi kárunkra tévednek.
Ja. Felső képen nem, közelin már igen.superman írta: ↑2024.11.14. 09:40:21Értem én a lélektani kérdést, de ilyen szinten nem lehet jósolni, hogy majd ezen múlik. Ha szándékosan akarnák a madriddal megnyeretni a bajnokságit, akkor sokkal hatékonyabban is csinálhatnák nem ilyen lutri dolgokkal. Pl a clásicó első félidei lesei közül elengednek egyet, kettőt. De mivel minden csapat kárára (és ebből kifolyólag javára is) tévednek a teljes szezont nézve, ezért nem valószínű, hogy bárkit tudatosan tolnának. Mindig minden csapat szurkolói magukat látják kárvallottnak, nahát fura.
A színekhez meg mit mondjak? Hát minden esetben ezeket a sziluetteket használják.