A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Mivel eddig is volt gondolkodnivalója, nem hinném, hogy újdonság lehet ez a számára.
Egyetértek mindennel amit írtál, talán csak a legvégével nem: én pont helyett felkiáltójelet írtam volna mérgemben.Saviola írta: ↑2024.11.10. 23:04:42Na, vissza lettünk szépen rántva a földre.
Megint megy a wearebackezés, meg valaki szerint blt nyerünk.![]()
Szánalmas nulla volt ma az egész, Martinezt tudom kiemelni, mindenki más siralmas volt.
Mintha nem is Barcelona lett volna a pályán, egy támadást nem tudtunk felépíteni, kapuralövésünk nem volt, elleben 2-3 gólt kaphattunk volna még simán.
A bajnokság megnyerése is bravú lesz, én aszondom.
A spanyoloknál is előrébb játszott, teljesen jól áll neki ez a poszt. Ma nagyon kevés összhang volt a társak között, talán De Jong sem vette még úgy fel a fonalat, Fermín biztosan más területeket futott be, mint amit Yamal szokott (még mindig nem értem, miért ő került oda ki és nem Raphinha, de ezt majd biztos megoldja Flick magában). Elég sok olyan jelenetre emlékszem, amikor próbáltunk építkezni, de nem volt meg a passzra lehetőség és ilyen félmegoldások születtek, főleg Pedritől, Fermínnel alig értették meg egymást.
Dehogy duzzogok, Yalamal a világ egyik legjobb focistája.Troym írta: ↑2024.11.10. 23:12:26Duzzoghatsz, de Yamal szerepe igenis kiemeltebb még a másik két támadóhoz mérve is.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:56:00Mert más meccseken nem vezetnek Yamal nélkül 20 támadásokat és lőnek gólokat? Akár a pályán van épp csak nem ér hozzá, akár le van csarélve? Raphinha és Lewy hány gólt lőhettek idén eddig amihez köze nem volt a kicsinek még egy érintéssel sem, direktben kiugratja őket Cassado, Inigo, és gólt lőnek. De ma nem mentünk sűrűn át a félpályán, és mindenki maga alatt teljesített. Ez van. Szerintem elfáradtunk, amúgy már a Belgrád ellen is volt egy ilyen félidőnk, csak ők elég gyengék voltak ahhoz, hogy erőből lesöpörjük őket a második félidőben. Osasuna-Monacón se tudott Yamal mit csinálni, mikor gyenge volt a csapat. Meg máskor az első szabályos gólunkat sem vették azért el. Ez a meccs nem azon ment el, mit nem csináltunk elöl. Hanem hogy mit nem csináltunk középen. Ettől még Yamal persze villanhatott volna egyet, de magán a játék képén semmit nem változtatott volna a posztjáról.
16 meccsen lépett pályára, 13 meccsen volt gólja, gólpassza, többnyire az első, vagy a vezetést jelentő találat. 3-0 nál már könnyebb másoknak is ficánkolnia.
Ez a meccs pontosan elöl ment el. 0 gól, 0 kaput eltaláló lövés. Hibáztathatjuk ezért a védőket, de én mégis a támadóknál láttam a gondot.
1 kapott gól idegenben igenis előfordul...
Szerintem esélyesek vagyunk. A legnagyobb riválisokat is elkaptuk, a Bayernnek, a Madridnak is lőttünk egy-egy négyest.
Duzzoghatsz, de Yamal szerepe igenis kiemeltebb még a másik két támadóhoz mérve is.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:56:00Mert más meccseken nem vezetnek Yamal nélkül 20 támadásokat és lőnek gólokat? Akár a pályán van épp csak nem ér hozzá, akár le van csarélve? Raphinha és Lewy hány gólt lőhettek idén eddig amihez köze nem volt a kicsinek még egy érintéssel sem, direktben kiugratja őket Cassado, Inigo, és gólt lőnek. De ma nem mentünk sűrűn át a félpályán, és mindenki maga alatt teljesített. Ez van. Szerintem elfáradtunk, amúgy már a Belgrád ellen is volt egy ilyen félidőnk, csak ők elég gyengék voltak ahhoz, hogy erőből lesöpörjük őket a második félidőben. Osasuna-Monacón se tudott Yamal mit csinálni, mikor gyenge volt a csapat. Meg máskor az első szabályos gólunkat sem vették azért el. Ez a meccs nem azon ment el, mit nem csináltunk elöl. Hanem hogy mit nem csináltunk középen. Ettől még Yamal persze villanhatott volna egyet, de magán a játék képén semmit nem változtatott volna a posztjáról.