Igen, a Real már nyert BL-t nagyon rossz ősz után, pl. 15/16, 17/18-as szezonok. Tavaszra akár még összeállhat ez a csapat is, szóval nem írnám le őket. A bajnokság viszont korán eldőlhet, ha kitart ez a rossz forma, ennek örülnék nyilván, remek lenne, ha tavasszal játszhatnánk tét nélküli bajnokikat. Az valószínű, ha nem Carlo hozná a mostani eredményeket az ő múltjával, akkor kb. most állítanák fel. De szerintem az öreg megérdemli, hogy végigvigye ezt a szezont, akkor is, ha fontosabb trófea nélkül zárják.bence0330 írta: ↑2024.11.07. 11:11:09Mivel továbbra sincs Reál topik, ide: Carlo most már nyíltan beszélt a gondokról, "aggódnuk kell" kifejezéssel, elsősorban a csapatvédekezést emelte ki, hogy teljesen zéró. Azért én látom hetente ezt a Milant, nem véletlenül vannak ott a bajnokságban, ahol, tényleg nincsenek a legjobb 4-5 olasz csapat közt. És még ők is relatív simán átmentek rajtuk.
Nagyon sok kritika éri idén már az öreget mindenhonnan. Güler és Endrick teljes jegelése, Rodrygo igazságtalan kiszorulása, Bellingham szerepköre, ahol hasznos az angol, de nyilván nincs lehetősége meccseket eldönteni. És igazából az, hogy a két lókötőből az egyiknek padra kéne ülnie, elsősorban Mbappénak, ha meritokratikus alapon dönt. Illetve hát a védekezés megszervezése, de ez annyira nyilvánvaló, hogy ő is nyíltan kimondja. Ha ha nem ő ülne ott, szerintem repülne, csak azért nála mindig ott lebeg a levegőben az, hogy jellemző rá a rossz szezonkezdet, és azért joggal lehet abban bízni, hogy megoldja a gondokat, és BL-t nyer.
Mbappé és Bellingham amúgy már régóta gyengék, az angol szinte az egész naptári évben az volt, a franciát a Ligue 1-ben nem követtem, de a BL-ben és az EB-n is gyenge volt (ellenünk pont nem, de ott is inkább mi tettük őt naggyá