Élő közvetítések
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Raphi iiijjj de okos lövés, zseni az ember.
Kounde hatalmasat megy, jót tett neki a hétvégi pihenő.
Kounde hatalmasat megy, jót tett neki a hétvégi pihenő.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Na ez gyorsan eldőlt
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
No ennyi, döntött a klasszis, jöhetne Fati előre, többieknek pihenő.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ennyi! A lényeg ,hogy teljesen üres kapu és 2 méterről. A társak rájöttek, hogy 7-8 méter a kapussal szemben nem elég, úgyhogy módosítottak. 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
1-3
Jöhet 3-4 csere. Pihentessük Yamalt, Pedrit valamint kapjuk le De Jongot és GM-t mert őket meg rossz nézni.
Jöhet 3-4 csere. Pihentessük Yamalt, Pedrit valamint kapjuk le De Jongot és GM-t mert őket meg rossz nézni.
Hihetetlen, mik maradnak ki...

Még ne bosszulja magát...
Hmmm, nem fogja...

Megjegyzem, Pedri 10-11 méterről nem meri rárugni, botladozik az átvétellel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBsteve 2024.11.06. 22:15:03-kor.
- Messa
Na hát ezt 5 perc alatt keményen le is lehetett volna zongorázni...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
Szegényem még el is csúszik. Lassan tényleg valami esetlen rajzfilmfigurának néz ki az ember.
Lewy nem a minap hagyott ki egy ugyanilyen üres kapus témát?
Raphinha passzából szintén? 
Lewy nem a minap hagyott ki egy ugyanilyen üres kapus témát?

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Azért a Zvezda eléggé a kapu előtt van, nehéz úgy direkt focit játszani...
Kapu elé szorítva direkt foci: szél, beadás, szél, beadás, szél, beadás
.
Amúgy ügyesen tömörül az ellenfél középre. Ott kéne rövid passzos, sok mozgás.
Kapu elé szorítva direkt foci: szél, beadás, szél, beadás, szél, beadás

Amúgy ügyesen tömörül az ellenfél középre. Ott kéne rövid passzos, sok mozgás.
- bence0330
Eddig bárki húzódott be a kapuja elé ellenünk, bucira vertük, könyörtelenül, könnyedén. Szerintem GM-en kívül (aki nem tudja elég hatékonyan Raphinhának biztosítani, hogy középen mehessen) az a fő gond, hogy a középpályán a hollanddal nem elég kreatív, ő nem fog vonalakat áttörő passzokkal operálni. Pedrit tényleg sürgősen vissza kell vonni, akárki jön helyette, Olmóval nem tudom, mi van, de Torre is jobb lenne ennél.
De az egész csapat kicsit fáradt, és nem is csodálkozom.
Bakker, GM kijött a második félidőre, azaz legalább egy gólt kell még lőnünk.
De az egész csapat kicsit fáradt, és nem is csodálkozom.
Bakker, GM kijött a második félidőre, azaz legalább egy gólt kell még lőnünk.
Csak engem emlékeztet Kounde haja egy Predator-ra??? 

Az elmúlt két hét hajtása most jön ki a fiúkon
Azért a Zvezda eléggé a kapu előtt van, nehéz úgy direkt focit játszani...Messa írta: ↑2024.11.06. 21:55:14Gavi kint maradt melegíteni, akkor lehet hogy jönni is fog a félidőben.
Martin szegény nagyon gyenge, még az Zvezdába se férne be szerintem. Teljesen idegen test, én benne semmi potenciált nem látok. Flick talán a fizikumában lát valamit, nem tudom, magas, viszonylag erős, bár gyorsnak nem gyors, és meglepő, de Masiás létére nincs túl jó barátságban a labdával.
De Jong nagyon be van lassulva, a Flick féle direkt focihoz nem passzol túlzottan a komótos megfontolt játéka, de adjunk még neki időt, biztos hogy nem ez a legjobb formája.
A második gólunk jókor jött, pont kezdték elhinni, hogy van keresnivalójuk.
Fati remélem kap legalább fél órát.
Pedri, Casado, FdJ hármasból kettő VKP kéne legyen, felejtsük el a Pedri elől 10-es pozícióban felállást...
Még Fermin is jobb Pedrinél (erőszakosabb és jobban mer távolról lőni), de Olmo végképp más szint.
Torre-t is szívesebben látnám elől...
- Deluigi
- Entrenador del Barça
De Jong MINDIG lassitotta a jatekunkat.
Agyf@szt kaptam, amikor elkezdett csavarodni a labdara, sosem lattam azt benne, amit itt egyesek, kerekkoto a javabol, tobb pontot hoztunk nelkule mint vele.
Remelem, jol eladjuk a MU-nak...
Agyf@szt kaptam, amikor elkezdett csavarodni a labdara, sosem lattam azt benne, amit itt egyesek, kerekkoto a javabol, tobb pontot hoztunk nelkule mint vele.
Remelem, jol eladjuk a MU-nak...
- Messa
Gavi kint maradt melegíteni, akkor lehet hogy jönni is fog a félidőben.
Martin szegény nagyon gyenge, még az Zvezdába se férne be szerintem. Teljesen idegen test, én benne semmi potenciált nem látok. Flick talán a fizikumában lát valamit, nem tudom, magas, viszonylag erős, bár gyorsnak nem gyors, és meglepő, de Masiás létére nincs túl jó barátságban a labdával.
De Jong nagyon be van lassulva, a Flick féle direkt focihoz nem passzol túlzottan a komótos megfontolt játéka, de adjunk még neki időt, biztos hogy nem ez a legjobb formája.
Nyilván nem egy Zvezda ellen fog maximumon pörögni a csapat, fõleg nem ilyen október után. Lehet, hogy eleve egy türelmesebb, stabilabb játékot is kért tõle Flick. Kicsit ki kell fárasztani a szerbeket, majd az utolsó percet meg lehet nyomni friss emberekkel.
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Ez a Martin gyerek rengeteg labdát szór el.
Jöjjön Fort vagy Balde.
DJ mint egy birodalmi lépegető, egyelőre még darabos. Hoznám Torrét a helyére.
Jöjjön Fort vagy Balde.
DJ mint egy birodalmi lépegető, egyelőre még darabos. Hoznám Torrét a helyére.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
Fatit kinek a helyére? Szerintem egyik támadónk sem brillírozik, viszont mind olyan, hogy a közepes szintjük is bőven elég gólokhoz. Én is pihentetném őket, láthatóan fáradtak kicsit mindhárman, nem olyan élesek, de nem tudom, melyiket hoznám le Fatiért 1 gólos előnyben, főleg, hogy védekezésben is elég gyenge.
Amúgy Pedri sajna elveszik a 10-es poszton, DJ meg nem elég jól pótolja. Nem is rossz, de kicsit lassú ahhoz, hogy meglegyen az átütőerő, ami szokott. Így kvázi elvesztettünk egy tizest, meg egy... akármit is játszik Pedri. Két posztot egy húzással.
Félidőben hoznám Fortot, Olmot / Fermint és Fatit.
- bence0330
Na, ez igazi lesipuskás kilences gól volt. Hú de kellett ez félidő előtt...
GM-nél az a poén, hogy szó szerint lehet hogy előrébb lennénk ha egyszerűen csere nélkül lesétálna.
GM-nél az a poén, hogy szó szerint lehet hogy előrébb lennénk ha egyszerűen csere nélkül lesétálna.