Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első komolyabb csapat ellen ikszeltek (Lever) hazain, itt max azon kell izgulni holnap, hogy összejön-e Lewkonak a mesterhármas...
Azért csalóka kicsit az a 4. hely. Egy Sturm Graz-Sparta Praga-Salzburg triót vertek eddig meg, ami szép, de most idegenben játszanak egy Barca ellen. Megsüvegelendő a teljesítményük, de pl. a francia bajnokságban is a 12. helyen állnak, ha egy zsinórban 5 vereséges gödörben lennénk sem nagyon kellene itthon gondot okozniuk.
Yamalt sajnálom, mert minimum 2-3 assisttal ő is simán zárhatott volna, ha csak az igazán nagy helyzeteket nézzük, dea társaknak köszönhetően egy sem lett belőle.bence0330 írta: ↑2024.11.06. 22:49:40Utolsó 7 meccsünkön lőttünk legalább 3 gólt egy félidő alatt. Elképesztő adat. Utolsó 3 BL meccsen 14 gól, zsinórban 7 győzelem, döntetlenünk meg még nincs is idén. Koundé 3 assziszt, teljesen nonszensz.Raphinha zsinórban 4. meccsén talál be, és ő is 3 gólponttal zár. Yamal is ügyeskedett, pech, hogy nem lett belőle semmi. Lewy megint elrontott magának egy mesterhármast sajna. Egészen más dimenziókban gondolkodunk és beszélünk, mint az elmúlt években... 5-1-nél teljesen leállva beengedünk-e egy becsületgólt az ellennek vagy sem...
És mindezt egy kicsit azért rotált csapattal, igazából 10 emberrel, egyes játékosokat nem a legjobb helyükön tolva.
Szerintem is nagyobb ott a probléma, mint ahogy látjuk. A topicjába linkeltem, hogy a hír szerint fájdalommal játszik, nehéz neki felgyorsítani.Cseri írta: ↑2024.11.07. 08:05:47Nem állítom, hogy Pau vagy Ferran jobb játékos lenne Fatinál, vagy hogy jobban megérdemelnék a bizalmat, de szembetűnő, hogy valami oknál/okoknál fogva nem az első edzője, aki nem játszatja huzamosabb ideig, sem kezdőként, sem csereként. Állítólag több, mint egy hónapja egészséges és percei vannak csak.
Nem állítom, hogy Pau vagy Ferran jobb játékos lenne Fatinál, vagy hogy jobban megérdemelnék a bizalmat, de szembetűnő, hogy valami oknál/okoknál fogva nem az első edzője, aki nem játszatja huzamosabb ideig, sem kezdőként, sem csereként. Állítólag több, mint egy hónapja egészséges és percei vannak csak.
Nem azért, mert különösebben félteném magunkat, de a kincstári óvatosság miatt a jelenidő nagyon helytálló.
És meg is van.
Le! Bizony le, de ők ugyanúgy nem akarják tudomásul venni, ahogyan mi a sajátjainknál és ez akkor is igaz, ha nem rajta múlt...hú, de ismerős ez nekem.....tiszta déjá vu....
Pontosan hasonló okok miatt örültem volna jobban annak, ha nem kapkodjuk el ennyire a kapuskérdést.
Nem Neuer-en ment el a meccs.Meccs előtt vajon cseréltetek volna kapusposzton a lefőtt Neuere?Simán lehozták a srácok Flick elképzelését,ő pedig nagyon jól reagált a gól utáni átszervezéssel.Szerintem nincs miről beszélni.LG írta: ↑2024.10.26. 10:57:11Nem akarom kicsinyíteni a csapatunk érdemeit, ha bárki véd, nyerünk. De Neuer véleményem szerint lefőtt, és ezt nem egy meccs alapján mondom, láttam elég sok Bayern meccset az elmúlt években. Már évek óta nem tartom elit kapusnak, mára pedig kifejezetten gyenge pontja lett a bajoroknak, a hiba sok, a bravúr kevés. Ez pedig sokszor döntő tényező lehet fotnos meccseken, pl. a tavalyi BL-elődöntő...kmb írta: ↑2024.10.25. 21:39:41Írják páran hogy Neuer milyen béna volt,meg rajta ment el stb.Raphinha 2 ik lövését még a jó isten se érte volna el,de a harmadikat is csak kevesen,mert az igen jól el lett löve a sarokra,és erő is akadt benne.Egyedül a Lewa góljánál lehet azt mondani hogy talán ott elszámolta.Nekem ami a legjobban tetszett az a gól utáni taktikai váltás ami látványosan be is jött.Ennyit számít egy jó edző,azonnal felismerte hogy változtattni kell a taktikán.
Igaz, csak a visszavágóval elrontottuk. De hosszútávon lehet, hogy jobb lesz így. Akkor javultunk fel, amikor bejelentette a távozását... nagyon úgy tűnt, hogy a csapat akkor szabadult fel. Nem volt már jó senkinek az a kapcsolat.Azért én még emlékszem tavalyról a PSG elleni első meccsre, az is eléggé ehhez hasonló volt...