ElBartimaeus írta: ↑2024.11.05. 23:10:49
Nem értem, mit látnak ebben a Leao gyerekben. Dembelé 2.0, agyatlanul fut előre és a támadások nagy részét teljesen elbénázza, pontatlan labdát ad, vagy simán csak belevezeti az ellenfélbe. Gólpassza is pontatlan volt, az érkezőnek klasszis módjára kellett átvenni azt a labdát.
Btw, valaki nézte a City meccset? Mi történt? 20 kapura lövésből 1 gól.
Ez volt kb az első jó meccse amúgy idén, már hetek óta kikerült a kezdőből is. Most azért jó volt, nyilván nem világklasszis szint, de jó. Dembélénél sokkal okosabb, és nála azért pontosabb is, de a leglustább focista, akit valaha láttam, szerintem, főleg jó korban lévők közül. Azért a statjai is magasan jobbak Dembélé átlag szezonjainál, persze ez nem egy nagy szó.
Akármilyen rosszul játszanak amúgy idén, simán esélyük lehet a top8-ra, megnéztem a hátralévő sorsolást, Bratislava, Zvezda, Girona, Zágráb. Mintha EL-ben lennének. Nekünk meg még mindig jön 3 komoly csapat, köztük a tavalyi EL győztessel és BL döntőssel... Azért itt sem egyenlítődik ki a sorsolásnál a szerencse, sajnos, még ha talán egy fokkal igazságosabb is az új rendszer. Nekünk alsó hangon 4, de a Monacóval 5 komolyabb csapatunk volt, nekik csak 3.
Bővített összefoglalót megnéztem, igazából Haaland kihagyott egy tizit, de ezen kívül elég halovány kísérletek voltak. A középpálya meg Rodri nélkül meg egy átjáróház hátrafelé, Gyökeres kihagyott egy teljesen 1v1 ziccert meg egy másik nagy helyzetet. Reális volt szerintem a 3 gólos különbség, 5-2 lett volna az igazi korrekt eredmény.
Amúgy Luis Diazból elég komoly játékos lett, a csapat is visszatért a szűk elitbe, a Lever meg azért egyelőre kicsit szenved otthon meg itt is (mondanám, hogy visszaestek, de tavalyról nyilván kb csak visszaesni lehetett).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy