Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem volt semmi meglepő a meccsben hazai oldalról, mondtam hogy nekik is lövünk annyit mint bárkinek idén.
Ez tény, erre mondtam, hogy benne van a közelmúlt a fejekben. A Dortmundot viszont amúgy is annak tartom, a bajnokságot is mindig bukják, ha szoros a vége.superman írta: ↑2024.10.23. 12:04:36Az a fura, hogy ellenük kb mindenki "egy igazi lúzer csapat". Még a Bayern is.LG írta: ↑2024.10.23. 08:19:44Ugyanazt eljátszották, amit tavaly a Liverpool ellen. Mondjuk a Dortmund is egy igazi lúzer csapat, amikor lenne esélyük valami nagy dobásra, mindig összeomlanak. Ettől féltem előre, hogy a BL meccsekből a Real fog jobban kijönni lélektanilag. Persze a miénk még hátra van, de nem tűnik egyszerűnek. A forma mellett ilyenkor benne vannak a fejekben a közelmúltban történt dolgok is.
Az a fura, hogy ellenük kb mindenki "egy igazi lúzer csapat". Még a Bayern is.LG írta: ↑2024.10.23. 08:19:44Ugyanazt eljátszották, amit tavaly a Liverpool ellen. Mondjuk a Dortmund is egy igazi lúzer csapat, amikor lenne esélyük valami nagy dobásra, mindig összeomlanak. Ettől féltem előre, hogy a BL meccsekből a Real fog jobban kijönni lélektanilag. Persze a miénk még hátra van, de nem tűnik egyszerűnek. A forma mellett ilyenkor benne vannak a fejekben a közelmúltban történt dolgok is.
Ez amúgy viccen kívül nem rosszMessa írta: ↑2024.10.22. 22:50:15Tuti tippmixpros tipp: ahogy hátrányba kerül a Real bármilyen meccsen, fogadjatok a győzelmükre. Egy szezon alatt egész szép summát lehet velük keresni, ráadásul ennél jobb százalékkal még a tutinak tűnő meccsek sem jönnek be![]()
Most például a második félidő elején 8,5-es szorzó volt a Real győzelemre...