Sonoma írta: ↑2024.11.01. 17:15:35
Nem tudnék egy olyan fórumtársat mondani ( magamat is beleértve), aki marasztalta volna.
Egynek itt vagyok én.
Nem őt igazoltam volna le 2023 nyarán, sokat volt sérült a 2022-2023-as szezonban. De ha már leigazoltuk, nem küldtem volna el, mert annyira nem voltak középhátvédeink. Ha ő nem lenne, most bajban lennénk. Sőt, nyáron gyakran hangot adtam annak, hogy azért egy olcsó vésztartalékot igazolnunk kellene, nem hogy még elküldjük azt a keveset, aki van. Emellett kifejezetten zavart, hogy mindenért is őt okolták. Bernal tátott szájjal, földbe gyökerezett lábbal várja a labdát, és ki a hibás? Martinez, aki nem csinált semmi rosszat, csak adott egy átlagos, sima passzt. A Bilbao ellen nem őt verik meg egy az egyben, nem ő hozza össze a büntetőt, de ki a hibás? Hát persze, hogy a nemamikutyánkkölyke Martinez. Ez nagyon zavart, vissza lehet nézni a topikját.
Troym írta: ↑2024.11.01. 15:43:04
Nincs olyan, hogy valaki megérdemli. Harcoljon meg a helyéért
Egyetértek, ez pedig legyen érvényes Araújóra is. Ha a régi formáját hozza, és ő is jól elsajátítja a lestaktikát, akkor semmi akadálya, hogy ő legyen a kezdő.