Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt eddig is tudtuk,h készül ez a szerződés,csak akkor veszem 100% nak ha már aláírta!
Természetesen megvanDagoth ur írta:Köszönöm a segitségeteket.
Nem gondoltam volna,hogy még ma meg lesz.
Ma találtam két háttérképet,bár lehet,hogy nektek ezek már meg vannak.
http://filgoal.filbalad.com/images/Wall ... 24x768.jpg
http://www.fotbal-fan.go.ro/b/2.htm
youtube.com -on simán találsz videótDagoth ur írta:Üdv
Valaki lenne olyan rendes és belinkelné nekem Ronaldinho parádés gólját, amit tavaly lőtt a Chelsea ellen a Stamford Bridgen.
Előre is kössz.
Parancs:Dagoth ur írta:Üdv
Valaki lenne olyan rendes és belinkelné nekem Ronaldinho parádés gólját, amit tavaly lőtt a Chelsea ellen a Stamford Bridgen.
Előre is kössz.
kell regizni egy ftp-t. pl. a freeweben ingyen. 500 Mb lehet rá tenni...Ronaldinho #10 írta:Yup. MSN lenne a megoldáslionelmessi19 írta:az összes cselének a felvételei egy kicsit nagy mennyiség lennének a mailes adatcseréhez, nem gondolod?
Yup. MSN lenne a megoldáslionelmessi19 írta:az összes cselének a felvételei egy kicsit nagy mennyiség lennének a mailes adatcseréhez, nem gondolod?
az összes cselének a felvételei egy kicsit nagy mennyiség lennének a mailes adatcseréhez, nem gondolod?balazsfoci írta:nem tudod elküldeni a mail címemre? balazsfoci@gmail.comRonal.10 írta:nékem minden csele megvan.. tavajrol is.. és idén még veszem át öket kazirol de idei is meglesz..
nem tudod elküldeni a mail címemre? balazsfoci@gmail.comRonal.10 írta:nékem minden csele megvan.. tavajrol is.. és idén még veszem át öket kazirol de idei is meglesz..
Jó nekedRonal.10 írta:nékem minden csele megvan.. tavajrol is.. és idén még veszem át öket kazirol de idei is meglesz..
uhm o.O nem tom melyikről beszélsz. adhatnál vmi videót rólaredmiller írta:Mikor elindult visszafele a labdával, majd hirtelen sarokkal kötényt adva indított, az szenzációs volt!!!!Élmény! Aki nem látta, az nézze meg!