2024.10.29. 12:01:54
Hát igen, Nem mondom, hogy Koos-sal nem lett volna enyhe gondom, Rodrit éreztem volna jogosabbnak, de csak ennyi, úgy éreztem volna, hogy én pár százalékkal a másiknak adtam volna, mert szerintem ő a világ legjobb játékosa, de Kroos teljesen korrekt lett volna. Ha 1-2 körrel tovább mentek volna a németek...
Nyilván az aranylabdában eleve gond, hogy igazából nem a szezonodban mutatott teljesítmény dönti el (nyilván annak amúgy jónak kell tenni), hanem 1-2 meccs. Nekem ez sosem volt szimpatikus, nyilván ha a németek tovább mennek, mint a spanyolok, Yamal nincs a 30-ban sem, Rodri nem lett volna végső esélyes, Olmo meg pláne a közelében nem lett volna a top30-nak, Kroos meg nagy eséllyel behúzta volna. 1-2-3 meccseken múlnak a dolgok.
De Vini eleve nem teljesítette az egyik alapvető kitételt, ezen szerintem kb a madridisták sem vitatkoznak, max azt mondják, hogy attól még ő volt a világ legjobb játékosa. Szerintem ez sem igaz, de ez legalább szubjektív. A fair play kitétel szerintem gyakorlatilag objektív gond, Kroost hangyányit, 1-2%-al igazságtalannak tartottam volna, de +karrierdíjként örültem volna neki. Bellinghamet is simán elfogadtam volna, ő még az EB-n is elég kulcsfigura volt, és mégiscsak döntőztek. Vinit felháborítonak tartottam volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy