El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34
Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
Emberek szavaztak. Vini igazából a nevezésre sem felelt volna meg fair play okokból, örüljön, hogy ott lehetett (volna). Iszonyat gáz, hogy top 4 lehetett, függetlenül attól, hogy top4 játékos volt. Aranylabda elmaradt Rodritól. Szerintem játékban is, de ez szubjektív.
Milanos vagyok, nekem az elég, ha Leaónak nem tetszett, akkor tuti, hogy rendben volt a dolog, teljesen más okból, de simán befér Vini mellé az általam ismert top3 legunszimpatikusabb alak mellé a fociban. Ribery meg klasszikus esete annak aki évekig pampogott mert szerinte neki kellett volna megkapnia. Amúgy meg minden döntésre tudsz neveket mondani, akik azt mondják rá, hogy rossz, vagy hogy jó, ha azt mondod, hogy a föld geoid, találsz milliókat, akik azt fogják mondani, hogy lapos, pedig ez még objektív tévedés is, egy szubjektívebb választásnál pláne így van.
Na az lett volna durva politikai belenyúlás, hogy az irányelvek ellenére Vini kapja, "mert rasszizmus elszenvedője".
Az egész madridi hozzáállás vérciki, pedig tényleg nem vagyok egy ellenséges drukker.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy