Az évtized poénja ez a Rodri aranylabda, nem azért mert nem Vinicius kapta, nem feltétlenül rossz az a döntés, de ha már valaki EB győztesnek kellett adni akkor adják Carvajalnak, volt annyira hasznos tagja az EB győztes csapatnak mint Rodri, plusz még BL-t is nyert legalább, de ezerszer inkább Bellingham mint Vinicius.
Nem tudom hogy olajosék hitelezték meg vagy a PL maga csengette ki az aranylabda árát, de azért csak ciki hogy 2001-es Owen óta senki nem kapta meg a BEST LEAUGE játékosai közül. El tudom képzelni hogy ment az alkudozás, hogy melyik kétballábasnak lehetne megvenni úgy hogy csak a világ fele fetrengjen a röhögéstől az egész helyett.
Azért ne vegyétek túl komolyan, poén csak, Én jól szórakoztam a megírása közben
Pl: De Bruyne? Ha a Barcában játszana már 6x-os aranylabdás lenne, az csak megér legalább 1 City aranylabdát is, nem?
FF: Kihagyta a teljes őszi szezont, lőtt egy gólt a Real ellen ahol kiestek, arra azért csak nem jár aranylabda.
Pl: Nem mindegy, ki emlékszik már arra, a City lett a bajnok, nem csak az számít? A Belga válogatott is javult az előző tornához képest, most továbbjutottak a csoportból.
FF: Nem, ez kizárt, De Bruyne nem nyerhet idén, ha City játékosnak akartok venni, akkor Haland megkaphatja.
Pl: Majd hülye leszek arra költeni, hiába mondtuk neki hogy a Chelsea őt is megvenné, lelép nyáron a Barcába amikor Pep is távozik és a pénzügyi szabálytalanságok miatt a másodosztályba küldjük a City-t, nyer majd bőven elég aranylabdát, azért nem fizetek hogy ő kapja, legyen akkor inkább a Mahrez.
FF: Ő már nem játszik ott egy ideje.
Pl: Akkor ezért lőtt ilyen kevés gólt tavaly, furcsáltam is kicsit, más játékost nem ismerek onnan, de nem feltétlenül kell City játékos legyen, ez a legjobb BEST leauge, tele vagyunk sztárokkal, Harry Kane? Aranycipős lett megint.
FF: Eh. Maradjunk annyiban hogy nem a bajnoki trófea az egyetlen, amit az előző évben sem nyer meg, mondj mást.
Pl: Ott van az új üdvöskénk Palmer. Még szerencse hogy leigazolta a Chelsea instentudja honnan, nagy erősítés ő a PL-nek.
FF: Azt már tisztáztuk De Bruyne esetével, évi 3 jó meccsre még venni sem lehet aranylabdát.
Pl: Mi a helyzet Salahval? Tavaly is majdnem megint bajnok lett, pont mint az Arsenal.
FF: Várj, most elbizonytalanodtam. Az ideit akarod megvenni vagy a 2020-as Covid alatt ki nem osztottat, mert kb akkor volt utoljára top játékos.
Pl: Liverpoolban azt mondják hogy sokat tud még Ő adni a csapatnak.
FF: Persze, ha végre valamelyik arab klub megveszi, akkor sokat kapnak majd még érte.
Pl: És mi van Manchester vörös felével?
FF: Nagyon régóta nagyon mélyen van már az a bizonyos léc, de azért nem ennyire.
Pl: Az edzőjük, tudod az a kopasz, annyi van már belőlük hogy nem tudom megjegyezni a nevüket, na, az azt mondja hogyha nem lennének sérültek, versenyben lennének.
FF: Mire? A Fradival az EL top24-re, arra még talán tényleg.
Pl: Nem tudom, nem ismerem ezeket a Walesi klubokat, de csak 20 csapatos a PL mezőnye szóval valamit elnézhettél. De menjünk is akkor tovább, Arsenal?
FF: Nem adogatjuk csak úgy minden ok nélkül az Arsenal játékosoknak, ez azért mégis csak az aranylabda, nem egy piros lap.
Pl: Más ötletem tényleg nincs már.
FF: Haland?
Pl: Megmondtam hogy nem, akkor kapja inkább idén is Messi.
FF: Igazából Ő nyerte a szavazást idén is, pedig már fel sem raktuk a 30-as listára, szóval nem érvényes, neki nem adhatjuk.
Pl: Várj, eszembe jutott még egy. A Pedro. Pep odáig van érte.
FF: Tényleg nála mutatkozott be, de nem tudtam hogy ennyire kedveli, egészen biztosan Pedro-ra gondoltál?
Pl: Pedri? Hm, nem, az a Realos. Melyik az a Citys amelyik olyan mint a Pedri csak izmai is nőttek?
FF: Rodri?
Pl: Az az, a Rodri gyerek. Állandóan azt kell hallgatnom hogy mennyire jó, szezononkénti 2000db 5 méteres oldalpassz, hibátlanul. Meg lőtt is egy gólt a BL döntőben.
FF: Az még az 1 évvel korábbi volt.
Pl: Jah tényleg, le is szídta érte Pep rendesen. Hiába készíti neki hetente az 5 órás videókat arról, hogy mikor hogyan hova kell passzolni, csak nem sikerül megértenie vele hogy nincs kapura lövés, a fociban nem a gól a lényeg, azt bárki tud lőni.
FF: Várj, a City játékosoknak tilos kapura lőni?
Pl: Haland kivételével, Ő belerakatta a szerződésébe hogy neki lehet, csak így volt hajlandó aláírni a Cityhez.
FF: Rodri legyen akkor?
Pl: Persze, BL győztes, sokszoros bajnok, VB-t is nyert. Ott volt ő is ugye? Mintha rémlene, fél szemmel azért néztem a döntőt, de csak ha nem az angoloknál volt a labda.
FF: Ennél jobb már úgysem lesz, Gratulálunk Rodrinak!