El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 21:34:51
Ha google nélkül felsorolnak 5 jelenetet amit Rodri csinált az évben amire csettintett a publikum hogy na ez igen ez balon dor megeszem a kalapom.
Nem csak erről szól a foci. A legnehezebb poszton toronymagasan a világ legjobbja, EB győztes és mvp, és PL győztes, és talán az egyik legmeghatározóbb alakja a mai focinak, és az egyik legpótolhatatlanabb - döbbenetes a City statja vele és nélküle. Tudnak nyilván úgy is focizni, de kb újra meg kell tanulni, hogyan, és nem olyan magától értetődő mindjárt az egész. Annyira végtelen egyszerűséggel védekezik, osztogat, forgat, és még nagy gólokat is tud lőni fontos pillanatban, ami a posztján aztán még csak nem is elvárható. Szerintem ő tavaly (és már tavaly előtt is) kb fél polccal volt az összes többi focista felett, ennyire jó játékos.
Amúgy 23 gólponttal zárta a szezont, ez ilyen felfoghatatlan kategória a poszton, szerintem 0 gólponttal is esélyes lenne az aranylasztira.
És hogy lásd amúgy, hogy nem Vini ellen beszélek, tényleg simán fogadnám el Kroost, Bellinghamet (fenntartásokkal a fentiek miatt), de semmi bajom nem lenne vele. Nagyon remélem, hogy Vini az emberi oldala miatt esett ki a képből, ilyen embernek ne adjon senki aranylabdát. Ugyanez lett volna sok éve a véleményem amúgy, ha pl. Alves lett volna képben, de egy Vini még az akkori énjénél is sokkal rosszabb. Amúgy top5 játékos a világon szerintem is, de na. És még az eredményei sem igazán stimmeltek egy EB-Copás nyárral, ahol kb a csapata egyik leggyengébbje volt 1 meccs kivételével.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy