Yokozuna írta: ↑2024.10.26. 23:27:53
Köszönjük Laporta, hogy elküldted Xavit. És hogy hoztad egykor Ronaldinhot.
Azért én nem borulnék le előtte. Laporta csak mentette magát, folyamatosan menekül és amikor sorra nem jönnek be a dolgai és egyre nagyobb kárt okoz, akkor másra keni a felelősséget, majd amikor valami bejön, akkor tapsoltatja magát. Xavit egy pillanatig sem lett volna idehozni - kellett volna valaki, aki látja, hogy nem elég jó még, aztán, ha már itt volt, akkor szappanopera-mentesen sokkal előbb el kellett volna küldeni.
LE óta nincs jó edzőnk és ezt sok szurkoló látta, csak a klubvezetés nem. Akinek vannak saját ötletei, aki érti a mai focit, akinek nem szent tehenei vannak, aki tanul a hibáiból.. Mindig jött a nyavajgás, hogy nekünk Barca DNS kell, így meg úgy... Aztán tessék, Flick olyan focit ad nekünk, mint utoljára Guardiola, vagy LE legjobb pillanataiban, csak messze gyengébb kerettel.
Európa 3 legerősebb csapatai közül egy héten belül kettőt nem legyőztünk, hanem 10 éve nem látott módon a padlóba döngöltünk tétmeccsen és a végén még az ellenfeleknek hízelgő, hogy csak 8 gólt lőttünk és nem 10-et. És lehet mondani, hogy nem ideális a keret, de az ami sírás ment tavaly is, meg az előző években az nonszensz volt. Tavaly is mondtam, hogy ez egy bivaly erős keret, most inkább gyengülve látható, hogy ez mit is jelent. Olmó és FDJ nagyon jók, remélem őket jobban preferálja majd Flick, mint Gavit és Fermint. Utóbbi nekem nagyon ellenszenves, de a játéka is hullámzó. A Bayern ellen volt két elképesztő labdája, amik nélkül talán nem is nyerünk, ki tudja. Azon kívül viszont alig ért labdához, ha igen, akkor is minek. Ma pedig végig gyenge volt, FDJ és Olmó viszont azonnal villantak. Gavi pedig majdnem kiállítatta magát pár perc alatt, nem tudom 4:0nál is miért nem tud józanabb lenni...
Imádom a lescsapdánkat, de félek, hogy ebből még lesznek nagy bukók is. Gyakran 5-10 centiken múlik a dolog, ez azért nagyobbrész szerencse, mint bármi más. Ha kettő ilyet benézünk, akkor az kapásból két 100% ziccer az ellenfélnek. Nagyon sokat várok Araujotól, ha visszatér, akkor azthiszem a védelmünk is megállíthatatlan lesz (habár Inigo és Cubarsi is megérdemli a tiszteletet).