A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bercy
Entrenador del Barça

2006.09.26. 08:12:00

Sign írta:Sziasztok!

Mint mindent csapatnak, nektek is köszönjük a focit, gratulálunk a 4. helyhez! Valahol itt olvasom lentebb, hogy miért álltunk ki olyan gyengén a Milan ellen az utolsó fordulóban.. Nos, ennek lényegében 2 oka volt. Az egyik az, hogy az egész tornát úgy alakítottuk, hogy minden játékosunk ugyanannyit játsszon. A másik pedig, hogy lényegében ennyien maradtunk a végére, egyedül én voltam csere az utolsó meccsen, de nem álltam be végül.
A lényeg, hogy újra egy jó hangulatú focit zártunk, közel azonos tudású csapatokkal. Lehettünk volna mi is bőven a negyedikek, ezúttal talán több pontot döntött el Fortuna sajátkezűleg, mint szokott. :) Ne csüggedjetek, ez egy ilyen torna volt! Ha újra lejátszanánk a meccseket, a Juventus-t leszámítva lehet, hogy éppen ellenkező eredmények születnének. Nekik megnyerte a tornát az UFO-kapusuk, itt az idő keresni egy olyan embert, aki hosszú távon is képes neki gólokat lőni! :D
A Milánosokkal való ellentét meg baromság szerintem, bár fogalmam sincs mi húzódik a hátterében. Annyi számít, hogy ők is szeretnek veletek/ellenetek focizni és rátok is igaz ugyanez.
Szóval üdvözlet az egész AS Roma nevében, Grámán Úrnak pedig jobbulást!
Szia!

Köszönjük a gratulációt, de ez inkább a Romanak jár ki.

Az utolsó meccset azért véleményezte mindenki mivel egészen jól sakkban tartottátok a Milan csapatát még úgy is, hogy Frajti volt a csapatban. Véleményem szerint ha Te játszottál volna akkor biztos 3.-dik helyezettek lennénk most. Megjegyzem jobb érzés ha a csapatunk harcolja ki a helyezést és nem egy másik csapattól függünk.

A Juvéval kapcsolatban pedig annyit, hogy a Szundi egy igen biztos hátteret adott az egész csapatnak és ez a magabiztosság látszott is rajtuk.
Ennyi...

A Milannal kapcsolatban pedig annyit, hogy a tavalyi tornagyőzelmünk óta van ez a "baráti" hangulat a két csapat közt, de sajnos ezt a Milan oldalról generálja 1-2 nagy tehetségű ember. Sajnos...akik a csordaszellem miatt nagy a szájuk, amúgy meg... :?
gnorbert
Capitá del Barça

2006.09.25. 08:52:56

Hello Sign!

Köszönöm a jókívánságokat a többiek, és a magam nevében is :wink:

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Sign
Barça C

2006.09.25. 03:21:14

Sziasztok!

Mint mindent csapatnak, nektek is köszönjük a focit, gratulálunk a 4. helyhez! Valahol itt olvasom lentebb, hogy miért álltunk ki olyan gyengén a Milan ellen az utolsó fordulóban.. Nos, ennek lényegében 2 oka volt. Az egyik az, hogy az egész tornát úgy alakítottuk, hogy minden játékosunk ugyanannyit játsszon. A másik pedig, hogy lényegében ennyien maradtunk a végére, egyedül én voltam csere az utolsó meccsen, de nem álltam be végül.
A lényeg, hogy újra egy jó hangulatú focit zártunk, közel azonos tudású csapatokkal. Lehettünk volna mi is bőven a negyedikek, ezúttal talán több pontot döntött el Fortuna sajátkezűleg, mint szokott. :) Ne csüggedjetek, ez egy ilyen torna volt! Ha újra lejátszanánk a meccseket, a Juventus-t leszámítva lehet, hogy éppen ellenkező eredmények születnének. Nekik megnyerte a tornát az UFO-kapusuk, itt az idő keresni egy olyan embert, aki hosszú távon is képes neki gólokat lőni! :D
A Milánosokkal való ellentét meg baromság szerintem, bár fogalmam sincs mi húzódik a hátterében. Annyi számít, hogy ők is szeretnek veletek/ellenetek focizni és rátok is igaz ugyanez.
Szóval üdvözlet az egész AS Roma nevében, Grámán Úrnak pedig jobbulást!
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.24. 20:04:18

barcafan írta:minket pl a kapusuk vert meg... Ő lett a torna kapusa... de amugy is jok voltak, sztem bundáztak :P :P :P :P :P :P
Javítanám, sajátmagunkat vertük meg a Juve ellen!
C.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.09.24. 20:03:40

barcafan írta:minket pl a kapusuk vert meg... Ő lett a torna kapusa... de amugy is jok voltak, sztem bundáztak :P :P :P :P :P :P
Nem,ott magunkat vertük meg!Nem tudunk szabadrúgásnál helyezkedni,illetve egy szerencsétlen öngól!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boogess
Jugador del Barça

2006.09.24. 19:55:48

Gratulálok én is, ezek szerint jó úton halad a csapat. Sajnálom, h nem lehettem ott, mert ahogy hallom, a hangulatra sem lehetett panasz! Majd legközelebb talán összejön végre a tornagyőzelem is.

(A Juve mitől volt ilyen jó?)
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.24. 19:37:13

Gratulálok a 4. helyhez! Mint olvasom nagyon kevesen múlt akár a 2. hely is!

A következő tornán biztos a jobb helyezés, és akár arra az időpontra lehetne szervezni egy Barca találkozót, így garantált lenne az óriási szurkolói fölény is!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.24. 19:15:26

Na itthon...

Jóóóó volt :) Rengeteget nevettünk, beszélgettünk. Kár hogy gyorsan elment ez a nap

Mérkőzésekhez annyit, mindenki tudja mit rontottunk el, hol hibáztunk. Sokunknak első tornája volt, felmértük a "terepet", tudjuk, hogy legközelebb hogy viszonyuljunk mindenhez.

A 7 meccsből, három meccsen játszottunk elfogadhatóan, és így futottunk be a 4. helyre. Legközelebb olyan hozzáállással, amit azon a 3meccsen mutattunk már több keresnivalónk lesz.

Sajna szerencsénk se volt, nem úgy, mint 1eseknek...Ez velejárója.

Akik érdeklődtek az ujjam állapota után, azoknak üzenném, hogy rendben van, idővel üzemképes lesz :)

Akik pedig kritizálták a kapuban nyújtott teljesítményem, azoknak, pedig azt üzenném, hogy legközelebb (ha lesz), odaadom a kesztyűt, és be lehet állni. Eljuthatott volna a tudatukig, hogy a mérkőzéseink közti szüneteket általában jegeléssel töltöttem, hogy végig tudjam védeni soron következő meccsünket.

Zárnám is soraim,

Üdvözlettel,
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.09.24. 19:41:41-kor.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.24. 15:57:15

Most tértem haza vidékről, nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom ezt a tornát. Hallottam, illetve itt olvasom, hogy mi történt, hát nem örülök! Meg kell mondjam sokkal-sokkal többre számítottam, persze könnyen beszélek. Gratulálok a negyedik helyhez, de én tudom, és ezt az alább leírtak alá is támasztják, hogy ennél sokkal többre is képesek lehetünk majd a későbbiekben. Kár a Juve és a Roma elleni vereségért, még nagyobb kár a Milan elleni meccsért... hát sajnálom! Majd legközelebb.

Forcá Barca, forcá H.F.C.B.!!!
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.09.24. 15:38:04

Háát 4.-ek lettünk,kis szerencsével (öngólók(2)és odafigyeléssel(Juve első gólja )lehettünk volna 2-3.-ak is! Közepes teljesítményt nyújtottunk,mint ahogy azt a helyezés is mutatja!Remélem lesz még jobb is.

Persze lehetne hosszabban is elemezni a játékunkat..

ui:Marcsóknak (és Prince-nek) legalább akkora az arca,mint amilyen "vastag" a lába(uk) és amennyire [auto_cenzúra](ok)!(bocsi,de nagyon felídegesített azzal a hülye mutogastásával,éppen elég volt nekünk a magunk baja(0-4 voltoda..)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.24. 14:44:18

hhmmmm.....

a ~10 játékosunkból 3 új csapattag volt, 2 pedig "beteg"( :lol: ) volt, ahhoz képest szerintem nincs okunk szégyenkezni. a Juve és a Roma elleni derbin csak egy hajszálon múlott, ráadásul szerencsénk sem volt ellenük, senki sem szólhatott volna, ha ott éppen mi győzünk egy góllal, a Milan elleni zakót viszont nem lehet magyarázni, az csúnyácska volt.

az utolsó meccs a "szív diadala volt (mindjárt sírok), 0-2 ről fordítottunk :!:

gartulálok srácok mindenkinek, délután még Iván is tiszteletét tette!

Força HFCB!!!
Marci
Capitá del Barça

2006.09.24. 13:59:29

Jó kis torna volt. A Juventus csapatával mi voltunk a leginkább partiban ezen a tornán. Két nagyon szerencsétlen gólt kaptunk tőlük, csak így kaptunk ki. (ezzel szemben a milánt megalázták. ilyen a foci, változó hogy hogy jön ki a lépés)
A Juventus volt a torna legjobbja, megérdemelten nyertek.
A milán is erős volt, és minden összejött nekik ellenünk. Gratulálok a győzelmükhöz. Annak viszont nem örülök, hogy van közöttük olyan, aki álszentségével és jellemtelen viselkedésével mérgezi a két gárda viszonyát, pedig nem lenne velük semmi gond.
A Roma is jó volt. Azt nem értettem mondjuk, hogy miért álltak ki gyenge összeállításban a végén a milán ellen. Bár akik a pályán voltak azok hajtottak.
Több van bennünk, remélem fogunk tudni még ebben az összeállításban együtt játszani.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Chris
Capitá del Barça

2006.09.24. 11:58:11

grat a csapatnak :!: :!: :!:

visca HFCB :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kép
gnorbert
Capitá del Barça

2006.09.24. 11:48:32

Kedves Scorpion :!:

Köszönöm a jókívánságokat! :wink:

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Scorpion
Capitá del Barça

2006.09.24. 00:52:18

Attila. Rólad sem feledkezek ám meg!:) Neked is mihamarabbi felépülést kívánok. Ne emészd magad, hogy miként ment! Tudjuk, hogy megy ennél jobban! Van, hogy az embernek rossz napja van. Mindannyiunkban több van. Csapatnak összeérünk jaj mindenkinek! Barcelona tündökölni fog a digók és az egyéb trónkövetelők felett!
Ámen.
Scorpion
Capitá del Barça

2006.09.24. 00:46:01

Sziasztok srácok. Remélem mindenki épségben hazaért. Lesz ez még jobb. Ez egyértelmű. A csapatban több van. Ez azt hiszem az utolsó meccsen mutatkozott meg igazán, mikor mindenki teljes szívvel játszott és nem volt elveszett szituáció. Vesztett helyzetből fordítottunk. Játszunk sokat és a köv. tornán még jobban teljesítünk. Charlie. Ez úton kívánok az ujjadnak jobbulást (Mivel az ujjad Hozzád tartozik Neked is:) ). Zolinak és mindenkinek ki rosszul volt józanodást és másnaposság helyett harmadnaposságot:) Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Ismételten. Külön megszeretném köszönni a szurkolóinknak. Igaz nem voltak most túl sokan, de lelkesek voltak. A hölgy szurkolóinknak még nagyobb köszönet, hogy a futball oltárán áldozták fel eme napjukat. Remélem nem bánták meg. (Hogy is bánhatnák meg egy ilyen kellemes társosággal).
Csongor. Majd megdoblak én is pár általam kreált mixel. Akár fel is lehetne dobni vhova. Ezt majd megdumáljuk. Követelem, hogy a szomszédaid engem is vegyenek a szájukra:)
Norbi a Te ujjadról sem feldkezek meg. Gyógyulj meg mihamarabb!
Jövő szombaton találkozunk!
Addig meg itt.
Az elmaradt Íjászt meg majd pótoljuk drága barátaim.
Mi lehetne a végszavam?
All-In. :D
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.09.23. 23:14:28

barcafan írta:drága jó Attila barátom, utálnak téged a szomszédaim
Csókoltatom a szomszédaidat :D Rakd be a Vals del Obrerot maximum hangerőre, és üvöltsd ki, hogy nekik küldöm 8) Hadd halljanak valami jó zenét...
Hallgasd meg az első két albumot, [auto_cenzúra]! (Persze a többi is, de ezeket ismerem jobban.)
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.09.23. 23:11:55

Nemrég értünk haza, nagyon fáradt vagyok, alig bírtam hazavezetni...
Jó kis torna volt, helyenként jól is játszottunk, de ennél azért jóval többet tudunk. Sajnos szerencsénk sem volt.

Bocsánatot kérek az egész csapattól, és azoktól is, akik kint voltak szurkolni nekünk. Ennél sokkal többet kellett volna nyújtanom, még a sérülés sem lehet mentség a gyenge játékomra. Remélem, legközelebb jobb lesz...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.23. 22:48:48

Grat. a 4.helyhez..lesz ez még jobb is! 8)

FoRcA HFCB! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt