Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Yah!Ordog írta:Ez azért pozitív nekünk, mert akkor okt. 22-én Salgado fogja fogni Ronaldinho-t... Azok a boldog szép napok.........
Nem,nem!Itt nálunk lenne neki a legjobb helye!képzeld csak el mijen lenne egy Cicinho-Marquez-Puyol-Zambrotta védősorSubinho írta: ha igazolnak valakit télen jobb szélre, akkor cicinhot télleg elküldik. sztem a milanban lenne a legjobb helye!!! cafú méltó utóda lehetne ott is és a selecaóban is!!!
Ki gondolta volna?sergi1989 írta:irták hogy igazolnak valakit télen..
Michel "száguldó"Szegény Cicinho. Rossz volt nézni a szenvedését... kiváncsi leszek, hogy ki fog ott játszani a jövőben...
Úgy látom, nemcsak nekem szimpatikus ez a Cicinho gyerek!Los Banditos írta:Cicinho tényleg egy szimpatikus srác,jobbulást neki!
Hy!Fejo írta:Sajnos aki tehetne ellene az pont nem igy látja... Érdekes, hogy ő a nagybetűs edző, de ő az aki nem veszi észre, hogy Robinhot kéne játszani nem a tetű lassú körülményes Rault...R.M.C.F írta:Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!
Ha magától nincs ennyi esze, akkor nézzen már bele a Marca közvéleménykutatásába...
Sajnos aki tehetne ellene az pont nem igy látja... Érdekes, hogy ő a nagybetűs edző, de ő az aki nem veszi észre, hogy Robinhot kéne játszani nem a tetű lassú körülményes Rault...R.M.C.F írta:Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!