Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mindketten folyamatosan rosszul döntenek ma, sajnos.

csak nekik nem adnak aranylabdát... (mégDeluigi írta: ↑2024.10.26. 21:59:29Vini mellett még hasonlóak: Favágó Rudi és Hey Jude.csababarca írta: ↑2024.10.26. 21:57:30Én Vinicius játéktudását is megkérdőjelezem, főképp megnézve az elődöket. Emberileg meg egy rongy, semmi tisztelnivaló nincs benne, legalábbis számomra.

Vini mellett még hasonlóak: Favágó Rudi és Hey Jude.csababarca írta: ↑2024.10.26. 21:57:30Én Vinicius játéktudását is megkérdőjelezem, főképp megnézve az elődöket. Emberileg meg egy rongy, semmi tisztelnivaló nincs benne, legalábbis számomra.
Igyál egy sört pajtás…hapci írta: ↑2024.10.26. 21:56:33Ha 11 Messi játszana, és 625364:0 -ra vezetne a Barca, a foltelzsenik akkor is fanyalognának... Mindegy, hogyan játszik a csapat, mindegy, mi az eredmény - a fikázás és a saját vélemény sulykolása mindenek felett. Olyan kívácsi lennék végre egyszer: mi a jó játék, mi a jó eredmény, ki a jó edző? Tudom, válasz nem lesz, csak valami újabb fikázás ....
Ha 11 Messi játszana, és 625364:0 -ra vezetne a Barca, a foltelzsenik akkor is fanyalognának... Mindegy, hogyan játszik a csapat, mindegy, mi az eredmény - a fikázás és a saját vélemény sulykolása mindenek felett. Olyan kívácsi lennék végre egyszer: mi a jó játék, mi a jó eredmény, ki a jó edző? Tudom, válasz nem lesz, csak valami újabb fikázás ....