Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2006.09.25. 13:49:19

tegnapi meccsrol:
eloszor is megkovetem magam. tegnap osztottam marquezt hogy nem jok az elore lott labdai. tegnap jok voltak.
nem kell itt panikolni, nem jott ki a lépés ezen a meccsen. tavaly is volt egy csomo ilyen meccs, amin ha még 5 orat jatszunk se talalunk be a kapuba.
azt azert ne feledjuk, hogy a valencia 3 legjobb jatekosa (sztem toronymagasan a legjobbak...) marchena, baraja és a mór egy percet sem jatszottak! nem akarok egyenként értekelni senkit de 3 megjegyzésem azert van: edmilka télleg' poocsék volt. deco hihetetlen h nem tudja eltalalni 20-rol a kaput 6-7 lovesbol... iniestenak meg grat. orulok h ertekesiti a helyzeteit.
ennyi. :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.25. 13:00:41

Charlie írta:
Subinho írta:igen, edmilson sajnos nagyon gyenge napot fogott ki, szinte pályán sem volt. de marquez sem volt tavalyi formályában!!! talán thuramot meg kellett volna próbálni a 2. félidőben...
Nehéz úgy megpróbálni, ha nevezve se volt. Első félidőben sokan gyenge napot fogtak ki, aztán feljavultunk.

De miért kell adni egy félidő előnyt az ellenfélnek?
C.
tudom, közben olvastam, hogy pihentette reikard... csak azt nem tudom mire??? eddig 1 meccsen játszott!!! sztem ő azért ettől jobb playa!!! oleguer is már 2x bent volt... szal ezek szerint reikardnál ő csak max. a 4! védő!!!
zambrotta a kezdőben találta magát, pedig eddig nem sokat mutatott... biztos belejön ő is, csak hát megy a bajnokság és a BL!!! ébresztő!!!
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.25. 12:31:45

Léfe írta:Isten örizz nem akarom a Zambrottát bántani, de nem olyan mint a Juvéban volt - sokkal passzivabb, lehet edzöi utasitás is, de ennél többet tud. Sajnos a kapott gól abszolut védelmi hiba-mégpedig többen benne voltak - kezdve a középpályásoktól.
Kép
Zambrotta nekem is kicsit csalódás eddig. a gólban is benne volt és a támadás sem volt problémamentes, szerezhetett volna gólt is, de sajnos nem jött össze, pedig biztos, hogy sokat lendített volna, a csapatról nem is beszélve.

DE!

tegnap a Léderer is mondta, hogy Zambri azt nyilatkozta: idő kell még neki, hogy megszokja az új környezetet és az új játékstílust is. ha megnézzük, az ezelőtti meccsén és most is a második félidőben már egy másik Zambi játszott, mint az elsőben. folyamatos játék és bizalom kell neki! nagy kedvencem és nem véletlenül volt a legjobb olaszok között a VB-n.

j
ó

l
e
s
z

!!!!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.09.25. 12:24:42

Nem fogunk minden meccset megnyerni a bajnokságban!!!Valencia ellen az X teljesen rendben van!Az hogy első félidőben lefocitrak az kevésbé!A másodikban meg "kicsit" be voltak szorítva(szép magyarosan)de csak egyenlíteni tudtunk!Nem baj,belefér!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Léfe
Entrenador del Barça

2006.09.25. 12:15:42

Vitónak van igaza, nem lehet mindig nyerni, csak jó lenne. Azt én sem értem, hogy miért huztuk az időt hátul az első félidőben. Nem kell a birót szidni csak a helyzeteket benyomni. Kaptunk máskor meg ajándét tizit. Sokaknak nem ment ahogy szokott, persze a Valencia jó csapat és okosan játszott. Isten örizz nem akarom a Zambrottát bántani, de nem olyan mint a Juvéban volt - sokkal passzivabb, lehet edzöi utasitás is, de ennél többet tud. Sajnos a kapott gól abszolut védelmi hiba-mégpedig többen benne voltak - kezdve a középpályásoktól. És még egy dolog, valahogy nagyon drukkolok Messinek de Ő sem játszik jól mostanság.
Fecó
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.25. 11:44:00

Subinho írta:igen, edmilson sajnos nagyon gyenge napot fogott ki, szinte pályán sem volt. de marquez sem volt tavalyi formályában!!! talán thuramot meg kellett volna próbálni a 2. félidőben...
Nehéz úgy megpróbálni, ha nevezve se volt. Első félidőben sokan gyenge napot fogtak ki, aztán feljavultunk.

De miért kell adni egy félidő előnyt az ellenfélnek?
C.
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.25. 11:31:53

igen, edmilson sajnos nagyon gyenge napot fogott ki, szinte pályán sem volt. de marquez sem volt tavalyi formályában!!! talán thuramot meg kellett volna próbálni a 2. félidőben...
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 10:15:30

Mint már tudjuk a Juve nem csak azért uralta a bajnokságot...!
Lehet, hogy a madrid sorra fogja nyerni a meccseit, nem érdekel, én a szép focit szeretem, mint ahogy ti is, pont ezért szurkolok a Barcának!
Plusz ráadásul szerintem a Valencia jobban védekezik mint a Madrid, és a Betis nem egy valami csapat! Nem tudnak lépést tartani velünk!
Teljesen igazad van, a középpályás védekezés szinte nem volt az első félidőben! Edmilson nagyon rossz napot fogott ki!

Lényeg, magunkkal kell csak foglalkozni, a többiek meg csinálnak amit akarnak!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
shearer09
Barça B

2006.09.25. 10:03:29

A Barcelona teljes mértékben megérdemelte volna a győzelmet.
Hihetetlen dolognak tartom, hogy egy ilyen rangadóra mint ez egy ilyen pocsék, [auto_cenzúra] bírót küldenek. Azért idehaza egy FTC-UTE meccset nem egy utolsó bíró vezette sose.....

A meccs jó volt, nagyon sokat bírtokolták a labdát, a valenciának a gólon és a kapufán kívül nem sok lehetősége volt.
Azért nevetséges hogy a két Eto'oval szemben elkövetett szabálytalanságot nem fújta le a bíró(mint a real ellen, mikor a tetves carlos buktatta)

És a végére a SportKlub: nevetséges, röhejes, idegesítő!!!! Nem hiszem el, hogy ők nem olvasnak fórumokat, nem kapnak leveleket, hogy ez a féreg nem oda való. Az ember várja a meccset, örül a mecsnek, és van joga elrontani????
Tényleg hihetetlen miket mondott. Saviola váltotta Messit és utánna még képes Messi nevét mondani támadáskor?.....
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.25. 09:58:27

gentdelbarca írta:
Vito írta:...nyomunkban a Madrid
Pontok tekintetében valóban és a valencia is, de játékban...!!
tudod! a Juve sem a szép játéka miatt uralta az olasz bajnokságot...

a Barça ellen mindenki ezt játssza, a védelemnek jobban oda kell figyelni, mert, ha az ellenfél vezet, akkor nagyon nehéz a dolgunk.
egyébként úgy gondolom, hogy az első félidei számos Valenkia roham a harmatgyenge középpályás védekezésnek volt köszönhető, Edmilson játszott??? :roll: (költői kérdés volt).
minden "szakértő" azon pörög, hogy a Madrid idén lesz@rja a szép játékot és kizárólag az eredményre megy. ezt látjuk tőlük...
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 09:52:00

Vito írta:...nyomunkban a Madrid
Pontok tekintetében valóban és a valencia is, de játékban...!!
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.25. 09:36:09

Boixos írta:ahogy így elnézem, ez volt az a meccs, amin ha reggelig játszunk és a bíró is úgy száll be a buliba, ahogy megtette -, akkor sem rúgunk több gólt.
jogos. tavaly ilyen volt az első forduló az Alavés ellen, sőt utána kellett még 4-5 meccs, amíg a csapat belejött a játékba. ha a kapuralövéseket nézzük, akkor bánkódhatunk az X miatt, dehát minden meccsen nem nyerhetünk.
a bírót is lehetne akár okolni, a két Eto'o-t ért szabálytalanságért a 16-oson belül, valamint a "kezezésért", de azt se feledjük, hogy a spori kétszer is visszafújt Valenkia támadást les miatt és hát nem hinném, hogy mindkettő az volt...én inkább az idő előtti lefújás miatt vagyok bosszús, valamint azért, mert Canyi már megint csúcsformát mutatott ellenünk.

a védelem a gólnál nagyon elaludt, egyébként viszont Puyi és Rafa is (kivéve Villa ellen a kapufánál...)jó volt, valamint Zambrinak megint kellett egy félidő, hogy belejöjjön.
vele szemben türelmesnek kell lenni, ezt kérte ő is. hiába nagyon jó zsugás, mégiscsak új ország, új klub, új játékfelfogás, hiszen itt támadni kell! :D ahhoz viszont túl jó játékos, hogy a Barçaban rosszul teljesítsen!

egyébként úgy néz ki, hogy a Valenkia lassan társul az Athletico mellé, és Barça mumus lesz/van (legalábbis otthon).
nyomunkban a Madrid, a klasszikuson győzni kell!!!
noname
Llegenda del Barça

2006.09.25. 09:13:57

A Szuperkupán azért sztem a fáradtság miatt nem ment a játék. Sajnos a Valencia elleni meccset nem láttam. Az is igaz h eddig a két legkomolyabb ellenféllel nem ment, de például ott van a mindenkire veszélyes Osasuna,aki csúnyán kikapott. 8)
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.25. 08:57:47

gentdelbarca írta:A tegnapi meccsünkről:
Az egész meccset figyelembe véve jobbak voltunka a Valenciánál! Óriási a különbség, mind a játékosok technikai képzettségét, mind a csapatok támadásvariációit figyelve! Sajnos ezt a fölényünket nem tudtuk gólokra váltani, de más csapatok ellen ez biztos sikerülni fog!
Újra ott van csapatunk ahol a helye van, azaz a tabella legfelső fokán!! És itt is maradunk, mert mögöttünk elég kiegyenlített tudású 4 csapat van, ők körbeverik egymást, míg mi őket!! :D

Forca Barca!!
Jó lenne ha ilyen egyszerűen menne...
De: eddig a komoly riválisok közül találkoztunk tegnap a Valenciával, leikszeltünk velük,találkoztunk az Európai Szuperkupa döntőjében a Sevillával,sajnos kikaptunk csúfúl,persze ettől még a Ligában lehet,h oda-vissza verjük őket,de két nagyobb (nem a miénknél :!: :) ) tudású csapattal meccseltünk eddig,és elmaradtak a győzelmek...
Na de még nagyon az elején járunk!

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.25. 08:55:37

ahogy így elnézem, ez volt az a meccs, amin ha reggelig játszunk és a bíró is úgy száll be a buliba, ahogy megtette -, akkor sem rúgunk több gólt. bár mondjuk egy teljesen beállt valenkia ellen nem is annyira lehet mit keresni. mindegy, annak nagyon örülök, h iniesta ismét beköszönt, ha ez azt jelenti, h a gyerek elkapta a fonalat, akkor az kumma nagy erősítést jelent a csapatnak!
most, h a sportklubnak "hála" nem mindenki láthatja a meccseket, külön hálás vagyok a szerkesztőknek a meccs leírásokért! most is köszi Iván!

a bírónak meg remélem egész héten csuklani fognak a felmenői, az üknagyszüleivel bezárólag.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 08:53:21

A tegnapi meccsünkről:
Az egész meccset figyelembe véve jobbak voltunka a Valenciánál! Óriási a különbség, mind a játékosok technikai képzettségét, mind a csapatok támadásvariációit figyelve! Sajnos ezt a fölényünket nem tudtuk gólokra váltani, de más csapatok ellen ez biztos sikerülni fog!
Újra ott van csapatunk ahol a helye van, azaz a tabella legfelső fokán!! És itt is maradunk, mert mögöttünk elég kiegyenlített tudású 4 csapat van, ők körbeverik egymást, míg mi őket!! :D

Forca Barca!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.25. 08:32:19

A második félidő alapján kár,hogy nincs meg a 3pont,de egy meccs 2félidőből áll( hú mekkora okosságokat tudok :lol: ) és az alapján jó az x.
Ha jól számolok,akkor most elsők vagyunk,holtversenyben a Valenciával,és Madriddal,de gólkülönbségünk jobb.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.25. 08:22:21

nos, jó kis meccs volt a tegnapi! főleg a 2. félidő! az elsőben elég szétszórt volt csapat és idegesített, hogy deco összevissza lődözi a labdákat! azt hittem helyette fog jönni iniesta, mert az ő beállása boritékolható volt, ugyanúgy, mint morientes kihagyása. aztán reikard húzott egy merészet és igaza lett!!! a 2. félidőben az igazi barcát láthattuk... volna, ha a befejezések is sikerülnek. ezzel együtt remekül és látványosan játszottak a srácok. látható volt, itt vagy 1-1 marad, vagy akár 3-1 ide. így morientesnek végképp elszállt az esélye a játékra... sajnálom, hogy nem lett meg a győzelem, de nagyon erős ez a valencia idén...így nem rossz eredmény.
a real persze megint behúzta a kötelezőnek mondható olaszos 1-0 -át. ahogy a juve annak idején, most ők is bepréselnek valahogy 1 gólt és azzal elvannak vele végig... fej-fej mellett a két csapat, pedig RENGETEG különbség van köztük!!!!!!! előre látom a classicót: vagy 3-al megyünk, vagy 1 a madridnak és azt végig kibekkelik...
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.25. 00:10:04

Bocs, minden politikai fennhang nélkül:

Lionel Messi szerint nincs alternatívája a költségvetési kiigazításnak

A Barcelona csatára az előbb egy feltűnően gyatra ballábas beadással adott hangot véleményének, miszerint a Fidesz hergeli az embereket, és az utcai politizálás a köztársaság alapvető intézményeit fenyegeti. Ronaldinho szerint Messi morális válságba sodródott a balszélen. Barcelona–Valencia 1:1. (A Hírtévén valami konzerv riportfilmet adnak a mentősökről. Ennyire elunalmasodott volna a Kossuth tér?)

index.hu :D

Tényleg ne értsétek félre, de én nagyon nagyon röhögtem rajta.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
doki
Entrenador del Barça

2006.09.24. 14:12:13

Érdekes meccs lesz az esti.Ma remélem megtörjük a nyeretlenségi sorozatunkat.Rafa is jó,de az utóbbi meccseken Thuram jobban játszott.Bár hosszú az idény ,és fog lehetőséget kapni fontos meccseken a francia is.
barca99
Llegenda del Barça

2006.09.24. 11:25:13

Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Thuramot azért pihenteti most, mert a Werder ellen akarja bevetni.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.24. 11:13:24

Azért abba is gondoljatok bele, hogy Márkó már itt van X ideje, megdolgozott - méghozzá elég jól - a kezdőcsapatbeli tagságért, és jöhet akármilyen vetélytárs, nem fog hipp-hopp kimaradni az illető miatt. Esetleg lassan, idővel változhat a helyzet.

Én egyetértek Rijkaarddal.

Bár a keretbe nevezhette volna...
visca el barca
Presidente del Barça

2006.09.24. 11:06:00

az elottem hozzaszolokkal abban egyetértek, h rafa rengetegszer bevallalja a 40-50m-es passzokat ---- teljesen ertelmetlenul, mert 10-bol kb 1 megy emberhez...ettl fuggeltlenul hatul semmi bajom nincs vele...sőt...jol keni... :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chris
Capitá del Barça

2006.09.24. 10:03:22

ozsimiki írta:
El Deka Grande írta:Szerintem meg...

Nyerjünk és kész ! Thurammal vagy Marquezzel, tök mindegy...
Legyen meg a 3 pont és kész !
Végülis tényleg csak ez a lényeg! :!:
Azért remélem Zambi kezdeni fog ma,és akkor nem lenne rossz egy ilyen védelem:
Zambi-Rafa-Puyol-a 4.re pedig nemtom eldönteni...:)

pedig könnyű lenne:

Sly nincs a keretben, igy marad kizárásos alapon GIO :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.24. 08:17:07

El Deka Grande írta:Szerintem meg...

Nyerjünk és kész ! Thurammal vagy Marquezzel, tök mindegy...
Legyen meg a 3 pont és kész !
Végülis tényleg csak ez a lényeg! :!:
Azért remélem Zambi kezdeni fog ma,és akkor nem lenne rossz egy ilyen védelem:
Zambi-Rafa-Puyol-a 4.re pedig nemtom eldönteni...:)
Kép
Lezárt