Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A Bayernen túl vagyunk - meg Flick is túl van. De vajjon az agyontájékozott szurkolóink mikor fogják elhinni, hogy a Barca új korszaka kezdődött és sok játékosunk a nemzetközi élvonalba tartozik?bunga írta: ↑2024.10.21. 11:51:18Kétségtelen, hogy idegenben is a Bayern az esélyes. De ez Flick meccse lesz igazában. A Bayernről mindent tudnia kell. Nomeg a saját keretéről is. Tőle függ az összeállítás és a taktika és ezeken meccs közben is igazíthat. Miért ne produkálhatna egy jó kis meglepetést? De ha ez netán nem sikerülne, akkor se az edző fejét kellene követelni.
Örülök a győzelemnek.
Feltűnően sok volt a könnyed és látványos csel, sokkal több, mint egy-egy bajnoki meccsen. És végig azt éreztem, hogy ezek nem öncélúak, hanem a Bayern szempontjából iszonyúan demoralizálóak lehettek, hozzájárulhattak az önbizalmuk elveszítéséhez.ElBartimaeus írta: ↑2024.10.23. 22:58:51Raphi tanári, de Yamal és Pedri az, akit egyszerűen öröm nézni, folyamatosan hozzák a gyönyörű, könnyed cseleket, játékosságot, ami annyira jellemző volt a Barcára és mégis kezdett eltűnni.
Nagyot tévedtem. Bár az első pár perc alapján ez lehetett volna másképp is, annyi idő alatt lőtt két gólt, amiből egyik pár centis les volt. Van az az alternatív univerzum, ahol 4-el végez, de szerencsére Flick nem foglalkozott ezzel. Ha ott szétesünk, ami a szerintem azért jogos PTSD-s félelmem volt, valahol 4 körül állt volna meg.

* Úgy érted, Rafaaaaa, Rafaaaa?