Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a fura, hogy ellenük kb mindenki "egy igazi lúzer csapat". Még a Bayern is.LG írta: ↑2024.10.23. 08:19:44Ugyanazt eljátszották, amit tavaly a Liverpool ellen. Mondjuk a Dortmund is egy igazi lúzer csapat, amikor lenne esélyük valami nagy dobásra, mindig összeomlanak. Ettől féltem előre, hogy a BL meccsekből a Real fog jobban kijönni lélektanilag. Persze a miénk még hátra van, de nem tűnik egyszerűnek. A forma mellett ilyenkor benne vannak a fejekben a közelmúltban történt dolgok is.
Ez amúgy viccen kívül nem rosszMessa írta: ↑2024.10.22. 22:50:15Tuti tippmixpros tipp: ahogy hátrányba kerül a Real bármilyen meccsen, fogadjatok a győzelmükre. Egy szezon alatt egész szép summát lehet velük keresni, ráadásul ennél jobb százalékkal még a tutinak tűnő meccsek sem jönnek be![]()
Most például a második félidő elején 8,5-es szorzó volt a Real győzelemre...
Érdekes dolgok vannak kilátásban.bence0330 írta: ↑2024.10.04. 23:22:10Persze, a spanyolok feljönnek majd a meccsek alatt, nem egyik évről a másikra zuhannak le a semmibe, ehhez egy év is kevés, vagy egyáltalán egy tendencia megállapításához, nemhogy pár BL forduló. De ettől még csökken az erejük, ez elkerülhetetlen. A két gigász persze mindig állni fog, remélhetőleg a Madrid mellett mi is elkezdjük majd a következő években felhúzni a lefelé tartó átlagot.
Szakdolgozati téma lehetne,ami ott folyik. Kíváncsi vagyok,a 2-3 sikertelenebb év után a Barcát temető asszonykórus ("rajtunk röhög a világ" bruhaha),mit szólna ilyen teljesítmény után.Chino írta: ↑2024.10.04. 13:28:58
A Unitedet én sem értem. Nevekre szerintem simán top5 a keretük, de egy-egy rövid fellángoláson kívül mindig égnek. Nem tudom, hogy Alex hiánya rendítette meg ennyire a klubot, mert azóta hiába költenek évente százmilliókat és váltogatják az edzőket se hazai hazai és nemzetközi színpadon is égnek. 12 éve nyertek utoljára bajnokságot, azóta 2-3 alkalommal becsúszott egy dobogó de többnyire a top 4 sem sikerült.
Nem tudom, hogy ez mennyire múlna az edzőn.Ten Hag sem egy kezdő kisiskolás, de volt Moyes, van Gaal, Mourinho, mindenki megfőtt. Mintha Ferguson távozásával, nemcsak a csapat, hanem az egész klub megsemmisült volna.
Papíron egy hullagyenge sorsolásuk van, de nem fogadnék nagy összegben, hogy szereznek 15 pontot.
Nem tudom mikor vagy milyen rendszerességgel frissül, de lényegi értékelést az alapszakasz után lehet vonni. Most a spanyolok a Bl-ben nagyon rossszul állnak (16,17,23; olaszok 7,9,11), lehet, hogy ez volt a mérleg nyelve, de ez még nem releváns. A Milan kezdte elég rosszul az évet (bár a BL-ben erős csapatok ellen játszottak), de őket se fééltem. Van egy Real idegenben még nekik, a többit kisujjból hozni fogják. Bár egy meglepetés bukó és nagy bajban lesznek a gk viszont jó lesz nekik.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.04. 09:31:10Most olvasom, a Spanyolok vészesen közel vannak az 5. helyhez az UEFA rangsorában. Az olaszok előztek, a németek alig lemaradva, a franciák szerintem eléggé lemaradva, de lehet én nézek el valamit.
A franciák viszont nagyon jól szerepelnek idén.
Ha Tebas így folytatja, még a top 5-ből is kicsúsznak![]()
A Unitedet én sem értem. Nevekre szerintem simán top5 a keretük, de egy-egy rövid fellángoláson kívül mindig égnek. Nem tudom, hogy Alex hiánya rendítette meg ennyire a klubot, mert azóta hiába költenek évente százmilliókat és váltogatják az edzőket se hazai hazai és nemzetközi színpadon is égnek. 12 éve nyertek utoljára bajnokságot, azóta 2-3 alkalommal becsúszott egy dobogó de többnyire a top 4 sem sikerült.