A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Az a fura, hogy ellenük kb mindenki "egy igazi lúzer csapat". Még a Bayern is.LG írta: ↑2024.10.23. 08:19:44Ugyanazt eljátszották, amit tavaly a Liverpool ellen. Mondjuk a Dortmund is egy igazi lúzer csapat, amikor lenne esélyük valami nagy dobásra, mindig összeomlanak. Ettől féltem előre, hogy a BL meccsekből a Real fog jobban kijönni lélektanilag. Persze a miénk még hátra van, de nem tűnik egyszerűnek. A forma mellett ilyenkor benne vannak a fejekben a közelmúltban történt dolgok is.
Ez amúgy viccen kívül nem rosszMessa írta: ↑2024.10.22. 22:50:15Tuti tippmixpros tipp: ahogy hátrányba kerül a Real bármilyen meccsen, fogadjatok a győzelmükre. Egy szezon alatt egész szép summát lehet velük keresni, ráadásul ennél jobb százalékkal még a tutinak tűnő meccsek sem jönnek be![]()
Most például a második félidő elején 8,5-es szorzó volt a Real győzelemre...

Érdekes dolgok vannak kilátásban.bence0330 írta: ↑2024.10.04. 23:22:10Persze, a spanyolok feljönnek majd a meccsek alatt, nem egyik évről a másikra zuhannak le a semmibe, ehhez egy év is kevés, vagy egyáltalán egy tendencia megállapításához, nemhogy pár BL forduló. De ettől még csökken az erejük, ez elkerülhetetlen. A két gigász persze mindig állni fog, remélhetőleg a Madrid mellett mi is elkezdjük majd a következő években felhúzni a lefelé tartó átlagot.
Szakdolgozati téma lehetne,ami ott folyik. Kíváncsi vagyok,a 2-3 sikertelenebb év után a Barcát temető asszonykórus ("rajtunk röhög a világ" bruhaha),mit szólna ilyen teljesítmény után.Chino írta: ↑2024.10.04. 13:28:58
A Unitedet én sem értem. Nevekre szerintem simán top5 a keretük, de egy-egy rövid fellángoláson kívül mindig égnek. Nem tudom, hogy Alex hiánya rendítette meg ennyire a klubot, mert azóta hiába költenek évente százmilliókat és váltogatják az edzőket se hazai hazai és nemzetközi színpadon is égnek. 12 éve nyertek utoljára bajnokságot, azóta 2-3 alkalommal becsúszott egy dobogó de többnyire a top 4 sem sikerült.
Nem tudom, hogy ez mennyire múlna az edzőn.Ten Hag sem egy kezdő kisiskolás, de volt Moyes, van Gaal, Mourinho, mindenki megfőtt. Mintha Ferguson távozásával, nemcsak a csapat, hanem az egész klub megsemmisült volna.
Papíron egy hullagyenge sorsolásuk van, de nem fogadnék nagy összegben, hogy szereznek 15 pontot.