Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mindenesetre egy állapotfelméréshez megfelelő alkalom lesz ez a hét.

Az egy nagyon jól sikerült meccs volt játékképre, csak az egy épp eléggé szétesett, harmad olyan jó Bayern volt, a mi hátsó alakzatunk meg úgy nézett ki, hogy Araujo, Christensen, TS. A mostanit inkább le sem írom, nem európai porondra való, a kapusunk még csak nem is spanyol első osztályba. Nem tudom, ott direkt kontráztunk-e, talán igen, de ott volt mire, világelit védőink voltak. Gránit írta, lehet, hogy nincs megoldás, a jelen kerettel sajna ez szerintem stimmel. Nem tudom elképzelni, mivel tudnánk megúszni a gólzáport. Ha visszaállunk, gyenge minden védekező játékosunk, ráadásul nem vagyunk túl jók átmenetekben. Ha feltoljuk a védelmet, megfutnak, de akár mi is vághatunk néhányat, persze akármennyire szidják a BM-esek a Kim-Upamecano duót, azért az nem egy Sevilla védelem. De szerintem meglesz oldva a dolog, nem a miénk lesz a választás, védekeznünk kell majd hősiesen 90 percig.
Talán valahol félúton.gránit írta: ↑2024.10.21. 09:01:26Ezen a héten eljön az igazság pillanata, és megtudjuk, mennyire is vagyunk jók.
Ha sok lövést kapunk, végünk. Ha visszaállunk, magunkra húzzunk az ellenfelet és lövéseket engedünk, végünk. Ha feljebb toljuk a védekezésünket és megpróbáljuk az ellenfeleket távolabb tartani a kaputól, az is egy felelőtlen kamikaze végkifejletbe torkollhat. Mivel nincs középpályás védekezésünk és nincs kapusunk, lehet, hogy nincs jó megoldás. Talán egy hibátlanul kivitelezett lestaktika menthet meg minket. De ha néhányszor mögénk tudnak kerülni les nélkül, akkor nagy baj lesz.
Szerintem Lewy lőtt egyet nem túl régen, akkor volt róla szó, hogy Ferráné volt az utolsó. De nem jut eszembe, mikor.
Igen, ha hátul nincs is senki a padon, előre tényleg hirtelen túltengés van.
Amennyiben nem,lesz mód belenyúlni,végre van kikhez nyúlni a padon!