bence0330 írta: ↑2024.10.01. 17:25:47
Akik már előre fel voltak "fegyverkezve", ergo ürügyet kerestek már csak, amit ráadásul alig kaptak meg egy kicsit túlzó ünnepléssel? Igen, 0% lenne benne szerintem TC hibája, mi köze van hozzá, hogy néhányan idióták? Szerintem még akkor sem lenne benne sok felelőssége, ha ő lenne az agresszor, és a semmire csinálta volna ezt. De így, hogy ennyien skandálták ezt régóta, na erre egy kicsit túlzó ünneplés aztán kb a semmi definíciója.
1. Ez nem egy túlzó ünneplés volt, hanem a közönség felé szóló provokáció.
2. Most a meccs előtt volt egy interjú Courtois-val, amiben direktbe rálérdeztek (egy SZk döntőn pont a Real szurkolók dobták fejbe öngyújtóval), hogy számít-e arra, hogy a szurkolók ilyenekett kiabálnak neki, esetleg megdobják, erre válaszként annyit mondott, hogy ez a futball része, tudni kell kezelni, már sokszor volt része benne Anderlecht meccseken stb. Ha a Real játékosokat vesszük egy-egy Clasícón miket kapott Pepe, Ramos, Cr a Nou Camp-ban?! Bőven durvábbakat, de nem foglalkoztak vele.
Ha ez egy kirívó vagy példa nélküli eset lenne, hogy ilíen szavakat kap egy játékos a nézőtérről, akkor azt mondom OK, de folyamatosan ez meccs, főleg ilyen találkozókon. Már előre is voltak hírek, hogy az Atma "szurkolók" külön készülnek erre a meccsre. Courtois mit ért el azzal, hogy olajat öntött a tűzre?! Csak rontott a helyzeten.
Ahogy a pályán a többi játékostól is el kell viserlni ilyen dolgokat. Vinicius például amikor feldobta magát és Koke rászólt hogy kelljen már fel, a brazil felugrott, belemászott Koke képébe és azt mondta, hogy "nekem vannak Bl-jeim, neked mi van? Semmi!" Engem ez legalább annyira felhúzna, mintha néhány nulla IQ-s idióta mondaná a magáét, de vissza kell fogni magukat.