Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ilyen hangokat szoktam hallani egyéb csapatok szurkolóitól, akik a felszínt könnyűnek gondolják, ekkor némi pici "khm" kijön belőlem egy kényszerű mosollyal, de Barca fórumon muszáj hozzászólnom.
Persze, a Barca B-t nem vettem ide, teljesen más kategória.tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 22:20:27Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!
Utána már igazat adok neked, a Bayern kész volt, mikor odament! A City pedig egyértelműen úgy épült, hogy kalsszisokat vett, bár De Bruyne pont miatta lett a világ egyik legjobbja! Előtte a Wolfsburg an parádés szezonja volt, de a Chelseanél nem nézett ki jól a belga. Guardiola megvette és új szintre emelte őt!
Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!bence0330 írta: ↑2024.10.13. 19:53:43Nekem Pep pályafutásában az "nem tetszik" egyedül, hogy gyakorlatilag mindig a világ legjobb játékosai voltak alatta, a világ egyik, ha nem a legerősebb keretével rendelkezhetett. Megnézném végre egy... Tottenham-Dortmund kaliberű csapatban. Carlo bevállalta ezeket is a nagyok mellett. Nyilván erre neki semmi motivációja nem lehet kb, de kíváncsi lennék, mit alkotna.
Txiki-nél én bepróbálkoznék, hogy a régi idők kedvéért nem jönne-e ide?tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 12:30:43Gondolom már halottátok/olvastátok, hogy "régi, jó barátunk", Txiki Begiristain nyugdíjba vonul!
...
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek hol látjuk majd Pep Guardiolát 2025 őszén?!

Én csak pár meccsét láttam, de nekem nem tűnt sem kiugrónak, sem kutyaütőnek. Engem csak az irritál, hogy bárhogy játszik, az nso szerint szinte mindig a legjobb az egész mezőnyben. Arról mondjuk pont nem tehet, hogy ennyi ínséges év után magyar világsztár futballistát akar csinálni belőle a nemzethy sportlap.Feast4 írta: ↑2024.10.11. 13:34:06
Én vagy 5-6 meccset láttam, nekem az a benyomásom, hogy full alibi futalista. Nem tudom mennyire emlékszel Arda Turan mit játszott nálunk. Úgy mozgott sokat, és úgy ért labdába, hogy valójában nem csinált semmit. Rengeteget mozog landa nélkül, de mindig takarásban van, sose lehet neki jó helyen adni a labdát, a kapu elé érkezéseikor félelmetes mit művel, közben pedig rövid oldalpassz, rövid oldalpassz, a hosszú indításai nem ülnek, ha viszi a labdát tuti belevezeti két emberbe. Szerintem a jelenlegi Pool kezdőjében messze ő a leggyengébb játékos. Ráadásul azt látom, hogy elhitte, hogy Ő Szoboszlai Dominik. Ha félretesszük a romantikus szeműveget sajna ez az igazság. A kinti sajtó is szindja mint a bokrot.
Szomorú mert nagyon szurkolok neki, de szerintem a szerebcséje annyi, hogy Slot is szerelmes bele.
Én vagy 5-6 meccset láttam, nekem az a benyomásom, hogy full alibi futalista. Nem tudom mennyire emlékszel Arda Turan mit játszott nálunk. Úgy mozgott sokat, és úgy ért labdába, hogy valójában nem csinált semmit. Rengeteget mozog landa nélkül, de mindig takarásban van, sose lehet neki jó helyen adni a labdát, a kapu elé érkezéseikor félelmetes mit művel, közben pedig rövid oldalpassz, rövid oldalpassz, a hosszú indításai nem ülnek, ha viszi a labdát tuti belevezeti két emberbe. Szerintem a jelenlegi Pool kezdőjében messze ő a leggyengébb játékos. Ráadásul azt látom, hogy elhitte, hogy Ő Szoboszlai Dominik. Ha félretesszük a romantikus szeműveget sajna ez az igazság. A kinti sajtó is szindja mint a bokrot.LG írta: ↑2024.10.10. 15:11:22Idén eddig 2 Liverpool meccset láttam, szóval én nem tudom megerősíteni, sem megcáfolni az igazságtartalmát, de FB-n szembejött egy poszt, amely a szezon eddigi legnagyobb csalódásai közé teszi Szoboszlait. Tényleg ennyire gyenge lenne? Amikor én láttam, akkor pont, hogy jó volt: a Milan és MU ellen, de a statok alapján pont ez a két kiemelkedő meccse volt, a többi valóban elég karcsúnyak tűnik.Pedig idén elvileg neki kedvezőbb poszton játszik.

Egyértelmű szerintem, hogy meg kell lépniük, ennél rosszabb már úgysem nagyon lehet, inkább felfelé vezethet út. Így is sokba kerülhet a gyenge kedzés, a top 3 már most nagyon messze, de a 4. hely is 6 pontra. Mondjuk a top 3 szerintem eleve nem volt nagyon reális, hiába a viszonylag erős keret, az a 3 rivális csapatként is összeérett már egy ideje. 4. helyért viszont nagy harc lehet idén is, egy új edzővel egy jó tavasszal talán nekik is lehet beleszólásuk.
Rodri mellett azért KdB hiányát is megemlíteném. Ahogy az előző szezonban is nagyon kellett a visszatérése ahhoz, hogy megnyerjék a PL-t. Amúgy erős, masszív, de közel sem verhetetlen csapatnak tűnik a City, nagyjából, mint tavaly. Szerintem, ha nem lesz bírói hátszél, akkor idén már megcsípi őket az Arsenal, tavaly is kb. ezen múlott.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 15:38:01Újabb Rodri nélküli meccs, újabb pontvesztés. Pepnek ezzel mindenképp kezdenie kell valamit, kell egy B terv, hogy mi legyen ilyenkor. Nem csak a kicsit túl szabad kontrákban nyilvánul meg a jelenlétének hiánya, hanem szerintem elsősorban ahogy forgatja a támadásokat. Nyilván a Newcastle jó kis csapat, de ettől még újra és újra tendenciózusan ezt látni.