2024.09.29. 18:48:33
Persze, KDB majdnem ugyanakkora érvágás - de szerintem csak majdnem. Most nézem, hogy alighanem kidőlt az egész szezonra. Hát...
Nunes szerintem mint 50 milliós játékos, meglepően kevés percet kapott, nem is tudom megítélni, mit tud, de szerintem kb még a drukkereknek sincs sok fogalmuk róla ennyi idő után sem. Most majd kiderül.
Nézem ezt a MU-t, meg az eredményeiket, és arra gondolok, hogy atyaég, ha Flicknek egy ilyen kerete lenne... de ha csak a középpálya ilyen lenne... Ugarte, Casemiro, két klasszis vkp-s... Eriksen, Fernandes, Mount, Mainoo... atyavilág, osztálykülönbség van, ha mellé tesszük a miénket. Bár most hirtelen nem sok csapatot tudnék mondani, akiknél erősebb ez a részleg, a miénknél meg alighanem van pár tíz.
Tényleg nem tudom, meddig húzzák ezt TH-al a padon. Oké, most piroslap, de már előtte vezetett a Tham, és a 42. percben kiállított játékos nem magyarázza meg a 3 kapurarúgást.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy