Áthozom.bence0330 írta: ↑2024.10.18. 09:32:22És igen, jó igazolás lett volna Guirassy, csak alig játszott volna. Olmót továbbra is rettenetes igazolásnak tartom (és kiváló játékosnak), lehet vitatkozni, melyikre lett volna kevesebb szükségünk a sok lyuk mellett, mindamellett, hogy mindkettő önmagában remek igazolás lett volna/volt.
Jövőre viszont már jó eséllyel kell egy új Guirassy, hacsak Roque nem hoz egy 15 gólos szezont alsó hangon. Róla még nem derült ki mit tud, a sérülés azért belerondított a dologba.
A Whoscored alapján Fofana nagyon gyengén teljesít. Szerinted?
Szerintem Amrabattal sem jártunk volna jól 1-2 éve.
Arról még szerintem nem volt itt szó, hogy az ilyen közepes szintű játékosok az oké, hogy keretet mélyíteni megfelelnek, de a nyakunkon maradnak 4-5 éves szerződéssel, aztán nem győzzük kölcsönadogatni, mint Lenglet.
Nem tudom melyik nagyobb kockázat ilyen formában. Egy Olmo, vagy helyette Fofana+ legyen Sörloth hasra ütve.
Az rendben, hogy fitetésük annyi, mint Olmo fizetése+az amortizációja, de a fizetésüket ki is kell fizetni.
Ezért kellene ingyen behúzni játékosokat, és az utánpótlásból feltölteni a keretet, és minőségi játékosokra költeni, amit nagyon nehéz jól csinálni. Szerintem ez nálunk elég jól megy az utóbbi években Bartomeuék után, ahogy te is írtad.
Már most tárgyalni kellene a lejáró szerződésű játékosokkal, januártól meg is lehet egyezni.
Írtam, nálam Jonathan David jönne, viszont Roquenak nagyot kellene játszania, amire nem sok esélyt látok.
Sport szerint megkerestük Daviest, az igénye 10+ aláírási és 20 bruttó fizetés.
Nem lennék meglepődve, ha aláír máshová, és ott nem lesz ennyi a fizetése. "Hivatalosan"