Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom elképzelni. De szó szerint nem látom a fejemben ezt a szituációt, hogy az idei Ferránnál egy Fernandez ne adjon többet, ha baj van, és be kell állni. És ne felejtsd el, hogy Pau Victor még így sem kapott sok percet, pedig jobban rászolgált. Így legalább fog néha tán rotációban.Chino írta: ↑2024.10.06. 18:52:51Lehet, hogy annyira nem fog hiányozni Ferrán, de azért lehet, hogy lesznek olyan helyzetek, ha huzamosabb időre kidől, ahonnan hiányozhat.
Casádó amúgy nekem is tetszett, már nem az első komoly mérkőzése. A ligában a csapatok kb. 3/4-e ellen teljes nyugalommal látom a pályán.
Lewy pedig csak nem akarja abbahagyni. Nagyon durva az ember, eddig második fénykorát éli. Remélem a szezon nagy részében kitart nála. Azért a lengyel eddig 11 meccsen 11 akciógól, Mbappé 10 meccs 3 akciógól.
Talán 1 Alaves gól jót is tett volna a meccsnek, akkor sebességet kellett volna váltani és nem ellötyögni a meccset.Volt 2-3 komolyabb helyzete az Alavesnek, amikor félgőzre váltottunk, bár lehetőségek alapján mi is bőven megszórhattuk volna őket.davi10 írta: ↑2024.10.06. 18:18:57Le lett ez tutizva, érezhetően visszább vettek a srácok, de ez rendben is van. Hátul azért voltak érdekes dolgok, de szerencsére megvan a clean sheet.
Ferran-t meg Gerard Martin-t továbbra sem értem, reméljük most bejátsza valaki magát a helyére.
Sokan jók voltak, de nekem Casado eddig a szezon igazolása. Lassan minden meccs után leírom, hogy mennyire nem nyűgözött le az első pár meccsen és mostanában mennyire megbízhatóan teszi a dolgát.
Fel nem foghatom miért játszik Torres....
Sőt, ha még lassabb vagy, szerelni sem tudsz, a fizikumod még gyengébb, és megtanulsz a labdával úgy bánni, mint Modric vagy Xavi, akkor sokszoros BL-győztes és aranylabdás is lehetsz.
Nem sok játékosról lehet 4:24-es videót összevágni. Mindezt egy rossz, vesztes meccsen. Szoktam ilyen xy játékos vs xy csapat vidiket nézni, jobb teljesítmények után, és nem rémlik, hogy valaha láttam volna ilyen hosszút, de ha igen, nagyon ritka lehetett. A maradék 86 perc nagy részében nyilván nem nála volt a labda, 11-en vagyunk a pályán, és még az ellenfél csapatánál is annyian vannak.andras953 írta: ↑2024.10.04. 20:31:19Egyik: a te videód Pedri sikeres megmozdulásairól 4 perc 24 mp hosszú, a meccs azonban 90 percig tartott... ( A többi 86 percben esetleg "gyengébben muzsikált"? )
A másik az alábbi - " Neki nem kell ütközni, tud szerelni anélkül is és rengeteg labdát szerez. " - mondatodra jutott eszembe:
Tedd be Pedrit a védelembe és kiderül hogy tud védekezni.
![]()