A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt. Nyilván ez a fiatalabb, most igazán berobbanó játékosok vételénél is jellemző, főleg, ha kisebb csapatokból érkeznek, de nem ilyen mértékben. Vagy éppen olyan bónuszt raknak rá, ami durván megemeli. (lásd Mbappé,akinek lehet bármennyire a Real az álma jóval kevesebb mint a fele fizetésért nem jött volna el, ráadásul az az ingyen igazolás is került 150 millióba)FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.07. 12:08:44https://www.transfermarkt.com/statistik ... evertraege
Most nézem a lejáró szerződésű játékosokat. Remélem Deco már dolgozik a háttérben, januárban már meg lehet egyezni.
Troym írta Jonathan Davidet. Szerintem kihagyhatatlan. Évek óta jól teljesít, és a nyilatkozata alapján álma a Barcában játszani. Szerintem jövőre még marad Lewy, de kellene egy fiatal játékos mellé. Úgy néz ki Roque a Betisben is gyengén teljesít.
Tegnapi hír, hogy figyeljük Sane helyzetét, aki a tavalyi csúcs szezonja után idén Olise cseréje. Szerintem reális, és nagyon jó opció lehetne, Flick dolgozott vele.
Vkp-sok: Kimmich, Anguissa, Partey. Parteyról írtam. Kimmich egyértelmű, indokolni sem kell.
Anguissa nagyon jól játszik évek óta a Napoliban. Tudtommal nem VKP-t játszik, de szerelésekben és labdaszerzésekben kiemelkedő
Jhv: Arnold, Kimmich, Dumfries,
Kh: Tah (Maguire)
Bhv: Davies gondolom itt már megegyeztek a felek, gondolom persze büntetés nélkül (Arnold is sanszos)
Jó lenne behúzni párat "ingyen".
Tah-ra lehet esély, ha már idén is üldöztük, ha valahogy tudnánk sakkozni David-ért télen is be lehetne jelentkezni. Lehet, hogy a Lille meggondolná, ha még valamicske pénzt szeretnének látni belőle. (mondjuk ezt a Bl felülírhatja) Mondjuk én nem nagyon emlékszem még pletykára sem róla, de lehet, hogy csak átsiklottam rajta.
Sanéért biztosan nagy lesz a harc, ráadásul nem tudom ő a baloson mennyire van otthon. Ha már veszünk valakit, akkor tényleg posztra igazoljunk és ne olyat aki "ott is bevethető". Van olyan aki esetében ez bejön, mint Koundé vagy Chris (bár ők is kényszerből lettek odatéve), de egy kicsit már unalmas ez a szlogen, ha így vásárolunk.