Chino írta: ↑2024.10.06. 18:52:51
Lehet, hogy annyira nem fog hiányozni Ferrán, de azért lehet, hogy lesznek olyan helyzetek, ha huzamosabb időre kidől, ahonnan hiányozhat.
Casádó amúgy nekem is tetszett, már nem az első komoly mérkőzése. A ligában a csapatok kb. 3/4-e ellen teljes nyugalommal látom a pályán.
Lewy pedig csak nem akarja abbahagyni. Nagyon durva az ember, eddig második fénykorát éli. Remélem a szezon nagy részében kitart nála. Azért a lengyel eddig 11 meccsen 11 akciógól, Mbappé 10 meccs 3 akciógól.
Nem tudom elképzelni. De szó szerint nem látom a fejemben ezt a szituációt, hogy az idei Ferránnál egy Fernandez ne adjon többet, ha baj van, és be kell állni. És ne felejtsd el, hogy Pau Victor még így sem kapott sok percet, pedig jobban rászolgált. Így legalább fog néha tán rotációban.
Ferrán agyonnyert, szétdominált meccseken, tét nélkül sem mutatott idén kb semmit. És nem úgy semmit, mint amit tavaly egy épp gyengébb formában lévő Felixre mondtunk, hanem tényleg szó szerint semmit.
Casadó szerintem pont ilyen. Egy szintig teljesen hibátlan meccseket képes lehozni. És ez nagy kincs, akkor is, ha esetleg a plafonja nem rettenetesen magas.
Igen, Xavi a brazil mellett őt tékozolta el legjobban, olyan volt, mintha megöregedett vagy leépült volna, de erről szó sem volt, vagy hát úgy szép lassan kicsit, évente 1-2%-ot max, ahogy illik ilyenkor. Semmilyen szempontból nem volt jól használva, nem center poszton mozgott, nem kapott elég labdát, nem a korának megfelelő percet töltött a pályán, stb. És nem csak a góljaiban tért vissza régi önmagához, hanem a játéka is centerhez képest tökéletesen rendben van, megint lehet vele kombinálni, stb. Néha 1-2 meccsen lehet érezni, hogy jobb lenne egy labdaügyesebb center, de legtöbbször már nincs az az érzése az embernek, hogy oké-oké, gólt lőtt, de közben egy fék.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy