A franciák viszont nagyon jól szerepelnek idén.
Ha Tebas így folytatja, még a top 5-ből is kicsúsznak

Én örülök, hogy Flicket hoztuk, és nem Mottát. Végre támadó focit játszunk, lehet élvezni a meccseinket.Bob_Marley írta: ↑2024.10.03. 12:22:59Mottaval nem szépen jön fel a Juventus,hanem brutálisan hasít fel. Csak a BL-ben kaptak gól, bajnokságban zéró. Nagyon impresszív. Nem hiába őt szerettem volna mindig is,ha már Xavival nézeteltérés alakult ki,mindegy most már,de remélem lesz lehetősége nálunk is megmutatni,ehhez a családhoz tartozik,itt lehetne a beteljesulese.
Mottával szépen jön fel a Juventus, úgy néz ki, nem csak kifutott eredmény volt, amit a Bologna-val csinált. A tegnapi forduló mix gyilkos volt, az biztos. Tavaly ugye a csoportkörben ment a szöveg, hogy na, most a spanyolok aztán megmutatják, hát akkor most ennek az ellenkezője igaz, Mondjuk én aztán rajtunk kívül a többit egy cseppet sem sajnálom, főleg a két Madridot nem. Az Atleticot amúgy is az európai foci férgeinek tartom, nem baj, ha néha eltapossák őket.Chino írta: ↑2024.10.02. 23:01:58A Real szép nagy pofont kapott. Iszonyatosan hiányzik a középpályáról az ész, ami tavaly Kroos személyében megvolt nekik, ráadásul Modric már nagyon keveset bír és többnyire azt sem olyan magas szinten mint akár egy-két évvel ezelőtt.
A Juve viszont hatalmasat ment a második félidőben, nagyon megérdemlik a győzelmet.
Jó, ez nyilván szélsőséges eset volt. De a PSG és a Monaco ténylegesen top csapatok jelenleg. A Lille-ről nem tudom, hogy csak jó napot fogtak-e ki. Lehet védeni a Ligát, de minden ilyen lefelé zuhanás csúszással indul meg a kiváltó okot követően, nem azonnal. Itt a szigorú FFP miatt nem lehetett azonnali zuhanást várni, főleg mert értékeket egy darabig még meg tudtak tartani csapatok, csak pótolni nem lehetett már, meg új játékosokat hozni. De előbb-utóbb elkerülhetetlenül utoléri ez a ligát, bármilyen erős a spanyol merítés, és ez bármennyire is garantál legalább egy bizonyos szintet, ami alá nem tudnak esni. De nyilván ettől még nem fog a Reál meg a Barca folyamat kikapni franciáktól.
Mondjuk nem tudom hogy ez melyik adókat érinti, sport 1 és sport 2-t elvileg nem, azok az AMC-hez tartoznak (mondjuk csak a B csomag, azaz a nap legjobb meccse nem ott lesz (plusz a kieséses szakasz legvége egyáltalán nem)).Az élő mérkőzések már októbertől csak az RTL streamingplatformján, az RTL+ szolgáltatás segítségével lesznek láthatók, de azoknak, akik nem akarnak előfizetni a streamingplatformra, vigaszt jelenthet, hogy a játéknapok összefoglalóit továbbra is láthatják a drukkerek az RTL lineáris főcsatornán. Az RTL Három csatornán lesz látható a Focipéntek című magazinműsor és az Európa-liga összefoglalók.
Azt kéne a játékosoknak elfogadtatniuk a csapatokkal, szövetségekkel (+ FIFA és UEFA), hogy éves szinten maximalizálva legyen a meccsszám egy-egy játékosnál - pl évi 60. Ebből mondjuk 80% klub szintű, maradék válogatott...gránit írta: ↑2024.09.22. 17:24:10Az olajos tulajdonosoknak jó. A kisebb csapatoknak és játékosaiknak jó. A FIFA-nak, UEFA-nak jó.
Az igazi megoldást a leválásban látom. Az UEFA és Ceferinék ebben a kérdésben nem a nagyok mellett állnak.
A játékosoknak sztrájkolniuk kellene, elsősorban a saját csapataik ellen, kikényszerítve a saját szabályaik, bajnokságuk, naptáruk kialakítását.
Elképzelem, ahogy a nagyok elkezdenek sztrájkolni, majd a kicsik elkezdenek hisztizni, mint a szuperliga meghirdetésekor. Úgy lehet igazságot tenni, ha mindenki megy a maga dolgára, és mindkét fél járja a maga útját.
Az olajos tulajdonosoknak jó. A kisebb csapatoknak és játékosaiknak jó. A FIFA-nak, UEFA-nak jó.
Így van. Nem tudunk kiállítani egy felnőtt kezdőt. Alapból nincs vkp-unk, bal szélsőnk. Lesz még Dortmund, Benfica idegenben, Bayern, Atalanta otthon. A sorsolásunk sem a legjobb.
Szerintem az első 8-hoz eleve óriási csoda kellett volna ezzel a kerettel, védő, kp nélkül. Legyen meg a 9.-24. (ha annak az első fele, 9.-16, az jó lenne, kicsit könnyebbet kapnánk rájátszásban), és akkor majd Araujo-Chrissel még valami lehet is.Messa írta: ↑2024.09.19. 23:15:03Sajnos számunkra nagyon nem alakultak jól az első forduló eredményei, gyakorlatilag a City-Inter meccsen kívül mindenhol az esélyes húzta be a meccsét, még az Atletico is bemákolta a 90.percben.
Még sok minden történhet persze, de innentől még nehezebb lesz beférni az első 8-ba.![]()
Wirtz is jól bekezdett. Az EB-n nekem csalódás volt, de az új szezonban már hozza, amit vártam tőle.