FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.04. 09:31:10
Most olvasom, a Spanyolok vészesen közel vannak az 5. helyhez az UEFA rangsorában. Az olaszok előztek, a németek alig lemaradva, a franciák szerintem eléggé lemaradva, de lehet én nézek el valamit.
A franciák viszont nagyon jól szerepelnek idén.
Ha Tebas így folytatja, még a top 5-ből is kicsúsznak
Nem tudom mikor vagy milyen rendszerességgel frissül, de lényegi értékelést az alapszakasz után lehet vonni. Most a spanyolok a Bl-ben nagyon rossszul állnak (16,17,23; olaszok 7,9,11), lehet, hogy ez volt a mérleg nyelve, de ez még nem releváns. A Milan kezdte elég rosszul az évet (bár a BL-ben erős csapatok ellen játszottak), de őket se fééltem. Van egy Real idegenben még nekik, a többit kisujjból hozni fogják. Bár egy meglepetés bukó és nagy bajban lesznek a gk viszont jó lesz nekik.
Nekem a Juve nagy kérdőjel. Az első meccsen jött a papírforma, de a Lipcse ellen szép volt, ahogy fordítottak, de az első félidőben még 11 vs 11-ben nagyon gyengék voltak. Nem igazán tudom melyik arcuk lehet a mérvadó.
davi10 írta: ↑2024.10.03. 22:50:00
Ez a United kegyetlen mit leművel megint. 2-0-ról égnek 3-2-re, Fernandes meg a hétvégi bajnoki után itt is kiállíttatta magát.
Nem értem mire várnak még ten Hag-gal, egyértelműen nem működik a "terv".
A Unitedet én sem értem. Nevekre szerintem simán top5 a keretük, de egy-egy rövid fellángoláson kívül mindig égnek. Nem tudom, hogy Alex hiánya rendítette meg ennyire a klubot, mert azóta hiába költenek évente százmilliókat és váltogatják az edzőket se hazai hazai és nemzetközi színpadon is égnek. 12 éve nyertek utoljára bajnokságot, azóta 2-3 alkalommal becsúszott egy dobogó de többnyire a top 4 sem sikerült.
Nem tudom, hogy ez mennyire múlna az edzőn.Ten Hag sem egy kezdő kisiskolás, de volt Moyes, van Gaal, Mourinho, mindenki megfőtt. Mintha Ferguson távozásával, nemcsak a csapat, hanem az egész klub megsemmisült volna.
Papíron egy hullagyenge sorsolásuk van, de nem fogadnék nagy összegben, hogy szereznek 15 pontot.