Wojciech Szczęsny
Szczesny is expected to start against Sevilla. @sport

Hát egy képet láttam gondolom valami sajtós irodából jött kifelé rögtön nála volt a doboz. Amúgy Ha így fel vállalja kitart mellette kétlem, hogy meg állja napi 1-2 szállal.
Egyszer majd lehet látjuk félidőben sör+cigi kombóval mint a megyeiben.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Elég röhejes, egy sportolótól mindenképp. De mivel ez most nekünk volt létkérdés (ő volt az egyetlen igazi minőségi szabadúszó a posztján), van egy olyan tippem, hogy olyan kikötéssel jött ide, hogy ebbe nem kötünk bele. Biztosan tudtunk róla, ha máshonnan nem, Lewy révén.vidra írta: ↑2024.10.12. 20:46:09Ezek a dohányzós hírek erősek. Persze szép dolog, hogy azonnal jött, hogy segítsen a klubnak egy sérülés következtében kialakult helyzet miatt, de azért ez 2024-ben kemény, ha igaz...Miközben Flick és a csapata tápkiegekkel meg kajálással meg mindennel próbálják finomhangolni, vagy inkább durvahangolni a felkészülést.
A dohányzás amúgy is minden szinten kemény 2024-ben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ezek a dohányzós hírek erősek. Persze szép dolog, hogy azonnal jött, hogy segítsen a klubnak egy sérülés következtében kialakult helyzet miatt, de azért ez 2024-ben kemény, ha igaz...Miközben Flick és a csapata tápkiegekkel meg kajálással meg mindennel próbálják finomhangolni, vagy inkább durvahangolni a felkészülést.
Before signing for Barcelona, Szczesny was enjoying life in Marbella. He was playing golf and filming a documentary about his life. The project was put to a stop for now.

- davi10
- Llegenda del Barça
Én még Dani Olmo nevére is rágugliztam, mielőtt megnyitottam a topicját, hátha van elrejtve valahol egy ékezet, biztos ami biztosBob_Marley írta: ↑2024.10.02. 17:22:06Moderátoroknak meg grat,hogy ki tudták írni a nevét,nem egy John Doe,naAlig várom mit összefognak szenvedni a nevével a spanyolok, katalánok
![]()

De természetesen a lengyel nevét eléggé megcsonkítva adtam át a keresőnek

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Isten hozott nálunk. Remélem kivéded a BM és a Real szemét.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Üdv a fedélzeten,sok sikert neki.
Moderátoroknak meg grat,hogy ki tudták írni a nevét,nem egy John Doe,na
Alig várom mit összefognak szenvedni a nevével a spanyolok, katalánok 
Moderátoroknak meg grat,hogy ki tudták írni a nevét,nem egy John Doe,na

- Chino
- Llegenda del Barça
Talán a legjobb megoldást találtuk meg a személyében, legalábbis a lehetőségekhez mérten. Az hogy mikor játszik, szerintem nem csak attól függ, hogy milyen gyorsan hozzák formába, hanem Penától is. Mit nyújt az Alaves ellen, de leginkább edzéseken.Ezt szerintem nem is inkább Flick, hanem la Fuente fogja eldönteni, legalábbis a német az ő véleménye alapján fog állást foglalni Ha gyorsan alkalmazkodik és megfelelő fizikai állapotban lesz nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Sevilla ellen már ő legyen a kapuban, de ha még Pena lesz a pályán, akkor a Bayern és jó eséllyel a Real ellen is szerintem padon lesz a lengyel.ikajli írta: ↑2024.10.02. 15:08:53Örülök az érkezésének, remélem sok nagy védésére fogunk majd emlékezni. Amúgy egy ilyen esetben hogy fogják vajon beállítani? Egyből kezdő lesz pár hét múlva? Vagy ő is majd csak perceket kap eleinte? Mennyire fontos összeszoknia a védőkkel? Nyugodtabb lennék, ha már a Bayern ellen is ő lenne a kapuban, bár félek tőle, hogy ez nem reális.
Ha megfelelően teljesít ezen a szezonon felül 1-2 évig még bőven maradhatna második számú hálóőrnek. 34 évesen még nem olyan vészes.
Arra mondjuk nagyon kíváncsi leszek mennyi lesz a fizetése. Remélem azért 2 milliónál nem lesz több.
Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
Örülök az érkezésének, remélem sok nagy védésére fogunk majd emlékezni. Amúgy egy ilyen esetben hogy fogják vajon beállítani? Egyből kezdő lesz pár hét múlva? Vagy ő is majd csak perceket kap eleinte? Mennyire fontos összeszoknia a védőkkel? Nyugodtabb lennék, ha már a Bayern ellen is ő lenne a kapuban, bár félek tőle, hogy ez nem reális.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Sok sikert! Jó lenne, ha bejönne, mert akkor több lehetne, mint idei tűzoltás. Remélem vissza tudja pár hét alatt nyerni a fizikai formáját, és 1-2 meccs után a rendes meccsformáját is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Hivatalos!
Elsőre a legjobb elérhető opciónak tűnt, meglátjuk mi lesz belőle.
Elsőre a legjobb elérhető opciónak tűnt, meglátjuk mi lesz belőle.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"