Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az izomzat gyorsabb növelése (naturálban is) elérhető a koncentráltabb kiegészítőkkel és ez átmenetileg becsapós, mert rövid távon úgy tűnik, hogy gyors a fejlődés, de aztán az izmokat tartó ínak szakadása ezt megbosszulja.gránit írta: ↑2024.10.06. 13:53:23A mostanában mgszaporodott izomsérülések oka meg leginkább az, hogy rengeteg természetellenes erőítőszert szednek ma a sportolók, a nem természetesen fejlődött izmok pedig nem kötődnek úgy, mint a természetesek, így könnyebben megsérülnek, szakadnak.
Egyszer el kellene játszania az UEFA-nak egy lefojtott szezont, felére csökkentve a meccsek számát,
Most akkor ez csak szerencsétlen mozdulat vagy túlterheltek a játekosok?El Sie7e írta: ↑2024.10.06. 14:11:294 ACL volt csak és mindegyik szerencsétlen mozdulat volt. Militao,Courtois,Alaba és most Carvajal, illetve az ifiben volt még ACL a nyári felkészülés alatt szintén kontakt után. Egyébként ha eltekintünk a férfi focitól a női fociban súlyosabb a helyzet. Ott mint a pestis terjedt el az ACL sérülések az elmúlt években. Egyszerűen már olyan terhelést kapnak amit nem bírnak el. A tavalyi női vb-t 37 játékos hagyta ki ACL miatt.
4 ACL volt csak és mindegyik szerencsétlen mozdulat volt. Militao,Courtois,Alaba és most Carvajal, illetve az ifiben volt még ACL a nyári felkészülés alatt szintén kontakt után. Egyébként ha eltekintünk a férfi focitól a női fociban súlyosabb a helyzet. Ott mint a pestis terjedt el az ACL sérülések az elmúlt években. Egyszerűen már olyan terhelést kapnak amit nem bírnak el. A tavalyi női vb-t 37 játékos hagyta ki ACL miatt.davi10 írta: ↑2024.10.06. 13:59:0413 hónap alatt 9 ACL sérülés a Real-nál. Nem lehet, hogy ott csinálnak valamit nagyon rosszul?
Máshol is mintha megnőttek volna ezek az esetek, de messze nem ilyen arányban.
Lehet Pintus-t isteníteni, de amennyire én láttam abnormális módon szét volt hajtva a "gála" csapat ott az elmúlt években, és az elmúlt 2 év Bellingham, MBappe igazolása nem elég arra, hogy a kp-t vagy a védelmet tehermentesítse.
Alaba 1 éve, most még Brahim 3-4 hónap, Courtois is pár hétre kidőlt emellett Mbappé is sérült és Rodrygo is és Militao is. Rodrygo bejött és az első futás után fogta a hátát amivel bajlódik. Be se kellett volna hozni. És most Carvajal a szezonra fixen de valószínű végleg. Lucasnak elő kell vennie a formát és nem lenne gond de nem Dani. Ifiből talán feljön Fortea akit nagyon harangoznak de nem látom, hogy egy ifire bíznánk egy évet.
Otthon vagy így vagy úgy de behúzzák, most se gáláznak. Viszont az idegenbeli meccsekben mindig benne van a pontvesztés.
Pedig a második félidő szintekkel jobb volt, mint az első. Akkor kb. mindkét csapat úgy játszott mintha 2:0-ra vezetne. Ha a Realnál volt a labda ők kezdtek el félpályánál oldalra, hátr passzolgatni, ha az Atmánál, ők csinálkták ugyanezt és mindkét részről nulla letámadás, 11 emberrel 40-45 méteren belül.brazilfan írta: ↑2024.09.30. 08:10:45Nem tudom, hogy a mi madridi meccseink milyenek lesznek, de ez a tegnapi Atletico–Real botrányos volt, nemcsak a szurkolók és a kényszerszünet miatt, hanem a rengeteg szabálytalanság, reklamálás, és emiatt a folyamatos, gördülékeny játék teljes hiánya miatt.
Igaz, hogy csak a második félidőt láttam, de egyetlen szép, látványos, ügyes megoldást sem láttam. Talán a legvégén, amikor Correa finoman elhúzta a labdát Courtois lába elől, de azt is csak a lassításkor lehetett látni.
A küzdő jelleg dominált, vagyis unalmas, rossz meccs volt.
Mi sokkal jobbakat szoktunk velük játszani.
Az utóbbi évek tendenciája, hogy az Atletico ellen jók szoktunk lenni, a Real ellen meg rendre égünk. Utóbbiban meglepő lenne a változás, az Atletico ellen meglátjuk. Idén elég kreatívak voltak eddig.brazilfan írta: ↑2024.09.30. 08:10:45Nem tudom, hogy a mi madridi meccseink milyenek lesznek, de ez a tegnapi Atletico–Real botrányos volt, nemcsak a szurkolók és a kényszerszünet miatt, hanem a rengeteg szabálytalanság, reklamálás, és emiatt a folyamatos, gördülékeny játék teljes hiánya miatt.
Igaz, hogy csak a második félidőt láttam, de egyetlen szép, látványos, ügyes megoldást sem láttam. Talán a legvégén, amikor Correa finoman elhúzta a labdát Courtois lába elől, de azt is csak a lassításkor lehetett látni.
A küzdő jelleg dominált, vagyis unalmas, rossz meccs volt.
Mi sokkal jobbakat szoktunk velük játszani.
Hát igen, ez a halvány narancssárga.18Barca99 írta: ↑2024.09.26. 14:36:35Tudom kicsit OFF, de még ehhez annyit, hogy én már annak is örülnék, ha érteném, hogy mi a piros és mi nem. Ferran Torres belépője tegyük fel piros volt, még ha nem is volt szándékos, szimplán ész nélkül ment oda. Oké. Akkor kérdezem én naívan, ez itt 1:35-nél tegnap miért nem piros? https://www.youtube.com/watch?v=xJBEYbU ... tArgentina