Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt gyakorlatilag szó szerint így gondoltam meccs közben.davi10 írta: ↑2024.09.29. 18:49:14Nekem amúgy az volt a legfurább, hogy szerintem a cserék előtti periódusban játszottunk a legjobban a második félidő elején.
Az, hogy EG hátrament és kicsit ilyen 3-5-2 lett belőle nagy húzasnak tűnt, kis szerencsével 5 perc alatt egyenlíthettünk is volna. Utólagos okoskodás, de talán nem lett volna szabad ezt megbontani a cserékkel.
Ezt talán a Laporta topicban lenne helye megvitatni.
Már hamarabb is tudhatta, ha figyelt, mert Xavi nagy vihart kavart nyilatkozatában már jóval korábban jelezte, hogy nincs pénz igazolásra, és anélkül, ennyire vékony kerettel, nagyon nehéz lesz lépést tartani a vetélytársakkal.
Pedig tudható volt, hogy Gavi, de Jong, Fati nem bevethető, Baldé lábadozik, Christensen az egyik legsérülékenyebb játékosunk, és Araujo is az átigazolási szezon előtt dőlt ki.
Egyrészt mikor Flick lenyilatkozta a fenti mondatot, akkor már tudhatta, hogy nincs pénz igazolásokra, azt viszont nem láthatta (esetleg a rémálmaiban) előre, hogy a meglévő sérültek mellé még 5-en kidőlnek, sőt, a bevethető játékosaink közül sem volt mindenki 100 százalékos.brazilfan írta: ↑2024.09.29. 14:42:18A tegnapi meccs egyik legfőbb tanulsága, hogy Flick sem mágus. Ezt nemcsak a szurkolóknak, hanem a klubvezetésnek és a játékosoknak is be kell látniuk.
Flick nyáron azt mondta, hogy nincs szükség igazolásra, mert a fiatalok is tudnak játszani a kritikus posztokon.
Szerintem is tudnának játszani, de csak akkor, ha nem azonnal, élesben kellene helytállniuk, hanem csereként, fokozatosan lennének szoktatva a felnőtt meccsek iramához és elvárásaihoz. Nemcsak Sergi Dominguezre és Gerard Martinra értem ezt, hanem Cubarsíra is, még ő sem kész játékos, még neki sem lenne szabad ekkora felelősséget a vállára rakni egy ennyire fontos poszton.
Ez olyan szépen hangzik, hogy vétek hozzászólni, de megteszem, vétkezem:
Azt írtam, hogy netto emberhátrány volt a srác, tehát szerintem sem rajta múlt.....Faramuci69 írta: ↑2024.09.29. 12:29:55Pedri? Most komolyan? 21 éves. Végig szoros fogták, rengeteget szabálytalankodtak vele. Ez nem rajta múlt. 1 gól Kounde/Cubarsi, 2 gól bíró spori. 3 gól Balde és a középső védő, 4. Yamal.
Pedri? Most komolyan? 21 éves. Végig szoros fogták, rengeteget szabálytalankodtak vele. Ez nem rajta múlt. 1 gól Kounde/Cubarsi, 2 gól bíró spori. 3 gól Balde és a középső védő, 4. Yamal.Peter írta: ↑2024.09.29. 00:04:10Az a vicc, hogy még így is benne volt az x....![]()
Pedri és Ferran netto emberhátrány, csak a felhozott fiatalok dolgát nehezítették és lehúzták, rontották még ennek a csapatnak is a minőségét.
Pena pedig mindíg ilyen volt, egy ütemmel mindíg később reagál, tőle a bravúr sajnos kizárólag szerencse kérdése, de szerencséje csak a jó kapusnak van, így ez a kör bezárul.
Éppen ezért nem lenne szabad mögé hozni kapust, ha már így alakult, minimum mellé kell(ene), de inkább elé.
Ilyen középpálya még ebben a lesajnált La Liga-ban is életképtelen.
Igazából csak a védelem volt nagyon tartalékos, de nem nagyon volt más választása annyira nincs emberünk. Elől azért a Ferran nak illett volna alkotnia, mégicsak egy City-t válogatottat megjárt játékos. Nekem legjobban Fati mellőzése fáj, mert annak biztos, hogy oka van, hogy már három mérkőzésen nulla percet kapott.
Én is a bajnokságot tartanám fontosabbnak, főleg egy ilyen kezdés után. De a Young Boyst meg kell verni. Kellenek a milliók a győzelemből, és a BL továbbjutás. Vicces, hogy idáig fajult, és ezt is néznie kell a Barcának, de gondolom ez a fő szempont. Senkinek nem hiányzik, hogy a kiesést haknitúrákkal pótoljuk, vagy az u12-ből regisztráljunk játékosokat a felnőttbe
Csak eddig a BL 1 bol semmi 0 pont es jön a második kötelező meccs … többet nem lehet hibázni, kell a 3 pont ! A Ligában “ belefér “… ha igy vesszük
Én is be akartam ezt másolni. Xavi/Koeman után üdítő ilyen nyilatkozatot hallani. Senki sem érti miért nem cserélt kulcs játékosokat le nyert meccsen de elismeri a hibat. Nekem ez elfogadhato. A korábbi edzőink csak sót dörgöltek a sebeinkbe bírózással meg la ligazassal meg igazolasok meg sok a meccs. Azok is igazak voltak de ez a felnőtt viselkedes