LG írta: ↑2024.09.29. 23:24:27
Utólag nyilván mindenki okos, de én már eddig is azt mondtam, hogy nem volt annyira buta ötlet a tegnapi rotálás. Nekünk a legerősebb kezdővel is necces lett volna, a madridi rangadón pedig legalább egy rivális biztos volt, hogy bukik. Így, hogy x lett, még jobb. 1 pontot hoztak rajtunk, de kicsit tudtunk pihentetni, és ebben a hosszú, nehéz szezonban, a mi vékony keretünkkel ennek még lehet jelentősége.
Nem értek egyet,mert a Young Boys és Alaves következik. Egyik sem verhetetlen,Osasuna sem,de otthon mindig is erősek, és nem hiába csak egy iksz többi győzelem náluk az El Sadarban. Pihentetni lehetett volna előző meccseken,mikor már mindegy volt. Csak le kellett volna gurigazni,de ment a full értelmetlen hajtás. Vagy lehetne a Young Boys ellen. Ez időzítés szempontból nem volt ideális,hogy Osasuna ellen történt meg.
Nem tragédia,de amit írsz,pont hogy óriási nyomást rakhattunk volna a két madridi csapatra,látszódott is rajtuk,hogy igazából így hogy kikaptunk az iksz nem rossz egyiknek sem.
Egy ikszet hozunk mi is,egyáltalán nem lettem volna elégedetlen. Nehéz pálya,vannak sérültek,sorban meccsek,érthető. De olyan volt mintha fel is adtuk volna előre,ami viszont probléma. Nyilván csak látszat, és nem megyek bele bővebben. De a bajnokik mindig a legfontosabbak,és nem éreztem elég komolyan állunk hozzá,ez azért fájó. És még egyszer ki lehet kapni Pamplonaban,más is szenved ott,de nekünk ezt a meccset nagyon komolyan kellett volna venni,mert a két üldöző egymás ellen játszott.
Szerk: szezon előtt is úgy éreztem és írtam is,hogy idén akkor van sanszunk,ha az elejétől kezdve nyomást teszünk a Rm-ra. Több játékosuk van,össze fognak állni,de amíg csikorog a gépezet,lehet előnyre szert tenni. Kicsit olyan mint a bicikli versenyeken a szökevények,bízni kell benne kitart a végéig a szökés,ha nem akkor a végére minden erő oda és ki tudja hova érsz be. Bekezdtunk parádésan,amíg forro,addig kell ütni a vasat véleményem szerint.
Idén a Kupára láttam a legnagyobb sanszot és mellette ha jól kezdünk a bajnokságban. Előbbi nem kezdődött el, de vér komolyan vennem. Utóbbi egy hosszú sorozat és semmi nem történt eddig tulajdonképpen,de tudtunk nyomást helyezni a fovarosiakra és ez jó,tegnapi botlás volt,elfogadom. De figyelni kell nagyon,mert Osasunak,Sevillak,Bilbaok a mérleg nyelve,hogy ki ér oda a fuleshez a végén.