Én ilyen meccsen nem nagyon szeretek kiemelni senkit, mint gyenge játékost, mert egy egy másodosztályú csapat volt 3-4 top játékossal kiegészítve. Van 1-2 ember a világon, akik full egyedül is tudnak valamit csinálni, Pedri posztjáról pl. hirtelen nem is jut eszembe ilyen-. Tkp-ról meg talán 2-3 ember. Pedri ebben a szűk elitben nincs benne, kell neki csapat, és amúgy most is rakott rá Torresre egy bitang labdát. Én még Torrest sem szidnám egy ilyen meccsen nagy elánnal, amikor tudod, hogy amgy is kifelé tartva a csapatból ilyen támogatás mellett jó, ha 1, esetleg 2 labdát kapsz egy meccsen, nagyon top csatárnak kell lenned, hogy ezt értékesítsd - Lewynek is ritkán megy így.
Én a főoldali értékelésben Koundét nem értem. Oké, hibázott egyet (megintcsak, másodosztályú játékosok mellett játszva, több szerepkört egyszerre betöltve), közben meg végtelen+1-szer mentett, bejátszotta a jobboldalt, de még a középső sávot is néha, kb már center is ő volt bizonyos esetekben, szerintem 2 szinttel volt az egész mezőny felett kb. Nálam a tegnapi teljesítménye a körülményeket és a körülötte lévő csapatot figyelembe véve nem 4-es, hanem úgy 9 körüli, ha az az egy hibája nincs, akkor 9,5 vagy 10.
Amúgy meg nem történt más, mint amit várhattunk, egy első osztályú keret megvert egy félig másodosztályút. Tényleg elképesztő csoda volt eddig is ez a 7/7, ez a keret ilyen "mélységgel", ilyen korátlaggal heti egyben is szenvedne, a heti kettő fizikailag teljesíthetetlen kb.
Gerard Martin amúgy nagyobb rejtély, mint amit én 15 év alatt láttam. Erre 15 évesen is azt mondanám, hogy korlátolt, 22 évesen meg ez egy tiszta harmadik ligás szint, kilógna lefelé a segundából is. Fort meg közben polcokkal feljebbről melegíti a padot.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy