Pont azon gondolkodtam,hogy ez Gnabry gyerek mennyire túl fújtnak tűnik

Pont azon gondolkodtam,hogy ez Gnabry gyerek mennyire túl fújtnak tűnik
Nagy rangadó lesz, az biztos, de nálam azért most a BM egyértelmű favorit. A Lever erős, de azért visszaszálltak a földre a két vereség után, a BM viszont most szárnyal igazán.bence0330 írta: ↑2024.09.26. 01:02:59Szombat koraeste csúcsrangadó, BM-Leverkusen. Eleve magasan a két legjobb csapatuk, de még 4 meccs alatt is ők vannak az első két helyen. A Lever továbbra is egységes, a BM meg Flick korszakát idézi a gólzáporos meccseikkel. Jó eséllyel megérős lesz leülni megnézni.
Nem láttam őket játszani ebben a szezonban, de a "hírek" alapján nem azt gondolom, hogy éppen ők lennének azok, akik ellen feltétlen bizonyítanunk kellene.
Hát a tegnapi meccsből kiindulva igen, ez a középpálya semmit nem szűr meg. Egy Villarreal úgy jött át rajtunk, mint kés a vajon. Rúgtak 3 lesgólt, meg volt jó sok kapusbravúr is. A németek nem fognak ilyen kegyesek lenni velünk.bence0330 írta: ↑2024.09.23. 10:25:41Esélytelen szerintem. Az a gyenge védelem is európai szintű, elit játékosokból áll, a miénk nem. De nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy nekünk gyakorlatilag nem létezik a középpályánk, annak is a védekező részlege. Egy világelit középpálya lesz összeeresztve egy liga alsó ház körülivel. Mindegy a támadósorunk, szerintem esélyünk nem lesz néhány elfutáson kívül eljutni a kapuig, kontrékra meg Lewy és Raphinha sem egy magas szint amúgy sem. Szerintem 1-6 körülre tippelném ebben a pillanatban, valamit Yamal majd csinál egyedül.
Pedig mennyire hülyézték őket,hogy oda vitték KompanytLG írta: ↑2024.09.21. 16:08:42Olise-ből amennyit eddig láttam, nagy fogásnak tűnik a bajoroknak. A Bayern pedig szűk elit lehet idén is, fel kell kötnünk a gatyát, ha nem akarunk újabb zakót tőlük. Monjduk a védelmük nem életbiztosítás, de támadóerőben nagyon komolynak tűnnek.
Szerk: a kis francia 2 g, 2 a-nál jár, a Bayern meg már 5 gólnál (és van még hátra majdnem fél óra). Az utóbbi 3 meccsen elrakrak egy 20-ast.![]()
Én mondjuk a fordítást a másik oldalról vártam. De igen, a Lipcsének összejött, megtörték Xabiék sorozatát. A végén a vendég szurkolók Gulácsit éltették, nem ok nélkül, kellettek nagyon a védései.
Így legyen ötösöd a lottón.
Gyengültek, az biztos. Szinte kizártnak tartom, hogy megismételjék a tavalyi futásukat Európában, otthon pedig már tavaly sem ment könnyen. 4-5. helynél szerintem idén sem végeznek előrébb.
Betegek ezek.