Mindenkit szívesebben láttam volna rajta kívül. Most is csak azért került fel ő, mert Kochen sérült, ráadásul még Iker Rodriguezt is elé teszik, aki szintén rendszeresen a felnőttekkel edz (már a spanyol U17-ben véd). A magyar válogatottban is egyelőre az U19 harmadik kapusa, egyelőre kerülje el a felnőtt csapatot.Bob_Marley írta: ↑2024.09.25. 19:54:42Tizit jól fogja,de lesznek gondok, főleg lábbal, attól tartok. Aronnak jobban örültem volna,folyamatosan fel jár és nézzük meg mit tud kezdőként. De máshogy alakult,sok sikert a lengyelnek.
A jelenlegi legerősebb összeállítás a felnőtteknél a Pena-Astra-Kochen trió.
A lengyellel kapcsolatban nekem nincsenek elvéárásaim. A legjobb kapusok is besülhetnek más klubokban. Az, hogy egy Arsenalban vagy Juve-ban milyen volt nem teljesen mérvadó. Bravo is nagyon szép karriert futott be nálunk, a csapat egyik legjobbja vbolt, aztán távozott és kuka. De lehetne sorolni a példákat.
Aközött, hogy mondjuk egy Navas vagy Szczęsny jön releváns különbséget nem látok. De túléltük már Bonanoval, Rüstüvel, Hesppel, Valdezzel is, szóval egy Szczęsnyt is elbírhatunk, főleg, ha a védelem is visszaszivárog. Valdez alatt sem azért nem nyeltük a gólokat, mert akkora ász lett volna, hanem mert volt egy jó védelmünk.
A hírek szerint Araujo már októberen 100 %-os lehet.