Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem amúgy egyik sem a szívem csücske, de a pálya nem szokott hazudni.....
A második félidő annyira nem volt rossz, ha azokból a ziccerekből egyet elteszünk egész nyugodt lett volna a vége, sőt több is lehetett volna közte. (amúgy Perez szerintem megvette a kapufákat, őket rendre kisegíti, velünk sorra kibabrál)bence0330 írta: ↑2024.09.25. 22:57:52Nyilván megérdemelt a győzelem, de most nagyon pengeélen táncoltunk. A védelmünk előtt le a kalappal, rengeteg dolguk nem volt, de azért többször kellett jól közbelépni. A két szélsőnk sorozatoa 90 percei viszont már nagyon látszanak a játékukban, rettentő pontatlanok már, és ezzel a csapat játékán is.
A védőkön kívül Lewy és Torre játéka is nagyon tetszett. Koundé amúgy surranópályán sorra hibátlanul hoz le minden egyes meccset.
Azért valljuk be, ezzel a kerettel leírni, hogy 7/7, és az a rossz meccs, amikor csak 1-0-ra nyertünk, kb ilyen delíriumos állapot.
És a rossz meccs sem volt rossz, csak nem volt jó.
Nagy győzelmeink során sem volt igazából pihentetve, akkor bőven lehetett volna Yamal-t cserélni (korábban)...Deluigi írta: ↑2024.09.25. 23:03:16Már megbocsáss, de ha lecserélik és kapunk egy gólt, ki fogja győzelemre vezetni a csapatot?Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.25. 22:58:08Yamal sántítva ment le a pályáról, azért nem normális hogy nincs rotálva, a csávó az eb óta 45 percet ült ki esdig, minden meccset végig tol. Xavi már máglyán égett, kíváncsi vagyok Flick mennyi ideig dogja két végén égetni a gyertyát.
Xavi őt kapta le a PSG ellen, ott veszítettünk.
A válogatottban is talán a támadó cserék után lettek bajban.
Nincs miért rotálni, ha nyerni akarunk, max 3-4 gólos vezetésnél, mert hanem visszaüt. Mindig a legjobbak legyenek a pályán. Lesérülni le tud 5 perc alatt is.
Mert ha megsérül, akkor ki fogja?Deluigi írta: ↑2024.09.25. 23:03:16Már megbocsáss, de ha lecserélik és kapunk egy gólt, ki fogja győzelemre vezetni a csapatot?Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.25. 22:58:08Yamal sántítva ment le a pályáról, azért nem normális hogy nincs rotálva, a csávó az eb óta 45 percet ült ki esdig, minden meccset végig tol. Xavi már máglyán égett, kíváncsi vagyok Flick mennyi ideig dogja két végén égetni a gyertyát.
Xavi őt kapta le a PSG ellen, ott veszítettünk.
A válogatottban is talán a támadó cserék után lettek bajban.
Nincs miért rotálni, ha nyerni akarunk, max 3-4 gólos vezetésnél, mert hanem visszaüt. Mindig a legjobbak legyenek a pályán. Lesérülni le tud 5 perc alatt is.
Főleg hogy itt van Pau Victor, akinek nem volt gyengébb előszezonja, mint Lewyé. Elég fura, hogy centerben ő még nem kapott esélyt, néha pár percet töltött szélsőként a pályán. Pedig Lewy jól van rotálva, lenne ideje. Torres lehet, hogy tényleg konkrétan már kártékony a jelenlétével, nem csak nem segít.

Már megbocsáss, de ha lecserélik és kapunk egy gólt, ki fogja győzelemre vezetni a csapatot?Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.25. 22:58:08Yamal sántítva ment le a pályáról, azért nem normális hogy nincs rotálva, a csávó az eb óta 45 percet ült ki esdig, minden meccset végig tol. Xavi már máglyán égett, kíváncsi vagyok Flick mennyi ideig dogja két végén égetni a gyertyát.
Való igaz!

FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 20:22:52Olyannyira nincs, hogy elvileg ott van a kezdőben. Pedri maradt ki.
Én Yamalt is kihagytam volna, írtam is. Nem értem miért nem pihen, nehogy lesérüljön a terhelés miatt. Ezt az egyet nem értem Flicknél.
Valami olyasmiről beszélt, hogy tisztában vannak minden egészségügyi, fizikális adatával. Olvastam szezon előtt, hogy elemzik a játékosok állapotát, de ebben én személy szerint nagyon nem hiszek.
Pena se jöjjön szögletnél, hogy lehúzza a lasztit? Leérkezéskor megsérülhet....FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 20:22:52Nem értem miért nem pihen, nehogy lesérüljön a terhelés miatt. Ezt az egyet nem értem Flicknél.
Olyannyira nincs, hogy elvileg ott van a kezdőben. Pedri maradt ki.
Csak megjegyzem halkan, hogy az sem oké az izomzatnak, ahogy az élességnek sem és a morálnak sem, ha nem kap az adott teljesítmény elvégzéséhez elegendő és/vagy megfelelő terhelést....bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:55:44Sorozatos 90 percek alatt szenvedett a pályán közel másfél éve, nem volt jó döntése, nem volt precíz, elpattantak a labdák, befejezéseknél is kicsit lassú volt már. Szezon végén rendre le lett cserélve, megint focistának nézett ki, és megint lőtte a gólokat, éles volt, most is az. Ezt jelenti a fáradtság, nem azt, hogy nem tud menni előre, persze, hogy tud, ha ez van rábízva, megcsinálja, mert sokat keres ezért, de nekünk, nézőnek, meg hosszútávon a csapatnak sem szokott ez jó lenni.
Most van Inigo vagy nincs?
Csak annyit tudok, amit Flick mondott sajtótájékoztatón (asszem a magyarba ez nem került bele): Inigo rotáció okán került ki, múltkor ugye Cubarsí volt a soros, most ő.

Lewandowski a Valencia ellen végig játszott. A Bilbao ellen végig játszott. A Rayo ellen végig játszott. A Valladolid ellen a 73. percben cserélték le. A Girona ellen a 69. percben cserélték le. A Monaco ellen a 80. percben cserélték le. A Villarreal ellen végig játszott.bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:55:44Lewy szerintem az élő példa, mert vele legalább volt egy különbség a játszatásban, szépen le lehetett követni.. Sorozatos 90 percek alatt szenvedett a pályán közel másfél éve, nem volt jó döntése, nem volt precíz, elpattantak a labdák, befejezéseknél is kicsit lassú volt már.