Cseri írta: ↑2024.09.23. 08:46:03
Természetesen ez is egy nézőpont és van is benne ráció. Amennyiben elfogadjuk, hogy a PL az egyik legerősebb bajnokság, és az elmúlt években gyakorlatilag leuralta a MC, tette ezt úgy, hogy a többi csapat is a világ pénzét szórta el erősítésekre. Ezekben az években volt duplázó, sőt triplázó szezon is. Nem volt olyan év, ahol minden versenysorozatot figyelembevéve kevesebb gólt rúgtak volna, mint 100. Azé' ez még nem tűnik kiégésnek, vagy szégyelni való eredménysornak(nem is írtad, hogy az lenne)

Nem kötekedésből, tudsz olyan edzőt mondani akivel szemben Pepnek negatív a mérlege?Valószínűleg Ő is érzi, amit te megfogalmaztál, ha jól emlékszem nyilatkozta is, hogy kezd fáradni. Szerintem nem is fogja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Ha így lesz, előfordulhat, hogy sem Ő, sem Klopp, sem Tuchel nem fog egyidejűleg dolgozni. Micsoda luxus lenne.
Igen, ezért próbáltam úgy kitömni a megfogalmazásomat, hogy így is nagyon erős, nagyon profi, de valahogy azt érzem, mintha.... igen, amit a végén írt, mintha kicsit fásult lenne az egész. Mintha úgy rutinból menne, egy nagyon jól összerakott, nagyon jól felkészített, nagyon jó erőnlétű, nagyon jó játékosokból álló csapat. De valahogy nem érzem már azt a non plus ultrát benne, ami a Barcánál megvolt, ami a Citynél egy darabig megvolt (A BM-nél nem igazán szerintem, annak ellenére hogy nyilván ott is jó volt nagyon) amit egy Leverkusennél, néha akár Arsenalnál lehet látni játék, edzői oldalról a támadásoknál, vagy akár ebben a pillanatban (persze ki tudja mi lesz), vagy egy Bayernes Flick-nél.
Az mondjuk tényleg durva lenne. Bár kétlem, hogy Tuchel ne kelne el télig.

Kloppról nem tudom, mennyit akar pihenni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy