Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerdán szerintem is kikapunk,mondjuk én nem is vagyok bl fetisiszta,így különösebben nem is zavar. A jelenlegi Bayern jobb csapat még,mint a mostani Barca,jobbtól kikapni meg nem is szégyen. Szórakozató meccset várok valamint azt,hogy legyünk végig pariba úgy,hogy nem sérül meg senki.
Szóval szerinted a Bayern több gólt lő majd nekünk idegenben, mint egy Bundesliga 9.-nek otthon?

Próféta szóljon belőled.Cseri írta: ↑2024.09.28. 19:55:43Maradjunk annyiban,hogy nem mi leszünk az esélyesek. Pena ihletett formában kivédi a szemüket,Martinez megoldja Kane-t,Casado megfojtja Musialat,Balde és Kounde lezárja a széleket,Lewy leköti a védőket,Pedri ad egy forintos labdát Raphinak,aki befut a védők mögé, elfekteti Neuert és okosan a hálóba gurít:)bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:48:24
Úgy legyen, bár szerintem ha két kontrával elfutnánk, és be is lőnénk őket, akkor sem tartanánk a felénél annak, amit ők lőnek.Én hatalmas arányú vereséget vízionálok jelenleg sajna. A Leverkusen jobban védekezik, Koundé kivételével egyénileg is sokkal jobbak, elsősorban a kh, vkp poszton. És nekik is elég nagy mázlijuk van, hogy még döntetlen van. Mi meg nem fogunk így visszaállni eleve.
De remélem majd meglepnek a srácok.![]()
Maradjunk annyiban,hogy nem mi leszünk az esélyesek. Pena ihletett formában kivédi a szemüket,Martinez megoldja Kane-t,Casado megfojtja Musialat,Balde és Kounde lezárja a széleket,Lewy leköti a védőket,Pedri ad egy forintos labdát Raphinak,aki befut a védők mögé, elfekteti Neuert és okosan a hálóba gurít:)bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:48:24
Úgy legyen, bár szerintem ha két kontrával elfutnánk, és be is lőnénk őket, akkor sem tartanánk a felénél annak, amit ők lőnek.Én hatalmas arányú vereséget vízionálok jelenleg sajna. A Leverkusen jobban védekezik, Koundé kivételével egyénileg is sokkal jobbak, elsősorban a kh, vkp poszton. És nekik is elég nagy mázlijuk van, hogy még döntetlen van. Mi meg nem fogunk így visszaállni eleve.
De remélem majd meglepnek a srácok.![]()
Úgy legyen, bár szerintem ha két kontrával elfutnánk, és be is lőnénk őket, akkor sem tartanánk a felénél annak, amit ők lőnek.
Elfutunk két kontrával
Szerintem jó ő nagyon, de nyilván Flick 120%ra ki übermaxolta.
Pont azon gondolkodtam,hogy ez Gnabry gyerek mennyire túl fújtnak tűnik
Nagy rangadó lesz, az biztos, de nálam azért most a BM egyértelmű favorit. A Lever erős, de azért visszaszálltak a földre a két vereség után, a BM viszont most szárnyal igazán.bence0330 írta: ↑2024.09.26. 01:02:59Szombat koraeste csúcsrangadó, BM-Leverkusen. Eleve magasan a két legjobb csapatuk, de még 4 meccs alatt is ők vannak az első két helyen. A Lever továbbra is egységes, a BM meg Flick korszakát idézi a gólzáporos meccseikkel. Jó eséllyel megérős lesz leülni megnézni.
Nem láttam őket játszani ebben a szezonban, de a "hírek" alapján nem azt gondolom, hogy éppen ők lennének azok, akik ellen feltétlen bizonyítanunk kellene.
Hát a tegnapi meccsből kiindulva igen, ez a középpálya semmit nem szűr meg. Egy Villarreal úgy jött át rajtunk, mint kés a vajon. Rúgtak 3 lesgólt, meg volt jó sok kapusbravúr is. A németek nem fognak ilyen kegyesek lenni velünk.bence0330 írta: ↑2024.09.23. 10:25:41Esélytelen szerintem. Az a gyenge védelem is európai szintű, elit játékosokból áll, a miénk nem. De nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy nekünk gyakorlatilag nem létezik a középpályánk, annak is a védekező részlege. Egy világelit középpálya lesz összeeresztve egy liga alsó ház körülivel. Mindegy a támadósorunk, szerintem esélyünk nem lesz néhány elfutáson kívül eljutni a kapuig, kontrékra meg Lewy és Raphinha sem egy magas szint amúgy sem. Szerintem 1-6 körülre tippelném ebben a pillanatban, valamit Yamal majd csinál egyedül.
Pedig mennyire hülyézték őket,hogy oda vitték KompanytLG írta: ↑2024.09.21. 16:08:42Olise-ből amennyit eddig láttam, nagy fogásnak tűnik a bajoroknak. A Bayern pedig szűk elit lehet idén is, fel kell kötnünk a gatyát, ha nem akarunk újabb zakót tőlük. Monjduk a védelmük nem életbiztosítás, de támadóerőben nagyon komolynak tűnnek.
Szerk: a kis francia 2 g, 2 a-nál jár, a Bayern meg már 5 gólnál (és van még hátra majdnem fél óra). Az utóbbi 3 meccsen elrakrak egy 20-ast.![]()
Én mondjuk a fordítást a másik oldalról vártam. De igen, a Lipcsének összejött, megtörték Xabiék sorozatát. A végén a vendég szurkolók Gulácsit éltették, nem ok nélkül, kellettek nagyon a védései.
Így legyen ötösöd a lottón.