Megnéztem a free agent kapusokbóla top listát.
Háááát....
Kristoffer Klaesson. Fogalmam se volt ki ő. Őt hozza első helyet a tf. A Leeds kapusa volt, aztán ott Lengyekországba igazolt, ott megbukott azóts klub nélkül. (23 éves)
Navas. Gondolom ezt mindenkine egyértelmű miért nem.
Pavlenka. 7 vagy 8 évig volt a Werder kapusa. Mára kiszorult, végül inden igazolható lett. 32 éves. Kezdő kapus volt a cseheknél.
Sergio Rico Sevilla, Psg, Mallorca, csak alig védett, az utóbbi két évben. (31 éves) szerintem ő a legesélyesebb ha mindenképp free agent kapus kell.
Edgar Badia jó spanyol másodosztályt megjárt régi bútor. (32 éves)
Karius
Őt se tudtam ki a pék: Diego Loureiro brazil kapus aki ott főtt meg. (26 éves)
A többi név a listáról szót sem érdemel.
Mivel egy játékos egy szezonra kidőlt így nevezhetünk a helyére pénzért igazolt jétékost is, ligán belülről.
Vagy ez már nincs?
Mindenesetre, ha házon belül nem oldjuk meg, lehet jobban járnánk ha télen kölcsönbe megnéznénk valamelyik alacsonyan rangsorolt liga ( pl. osztrák, lengyel, cseh, szlovák, magyar, román, szlovén, de akár a norvég finn, dán liga is szóba jöhet) vamamelyik viszonylag jó korban lévő (24-25 évesre) sztárkapusát. Sőt akár pár százezer, vagy egy-két milló euró környékén elhozható lenne és élete utolsó nagy lehetősége. Pl. Patrick Pentz, elég jól tollta és a Bröndbyben játszik. Sokba se kerülne, fizuja se lenne sok, én inkább errefelé gondolkoznék.