Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kellett neked mondanod...barcafan írta:még jó h nem kapok egy eurobarca alkesze rangot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
akkor legalább a pumpád és a kamerád feljuttatnád valahogy?Sharkinho írta:Hát fiúk, nagyon úgy néz ki, hogy nem leszek ott szombaton. A szüleim egyedül nem engednek föl, a napokban kialakult helyzet miatt. Még Csongor mesterben bízok, hogy vhogy kidumálja nekem. Nagyon sajnálom![]()
Nagyon durván össze is vesztem a szüleimmel.
Vazz, Shark, ez nem hangzik jól... Sajnos a szüleidet is meg lehet érteni, de azért bízom benne, hogy csoda örténik, és elengednek. Mondd meg nekik, hogy a jobboldali nagygyűlést elhalasztották!Sharkinho írta:Hát fiúk, nagyon úgy néz ki, hogy nem leszek ott szombaton. A szüleim egyedül nem engednek föl, a napokban kialakult helyzet miatt. Még Csongor mesterben bízok, hogy vhogy kidumálja nekem. Nagyon sajnálom![]()
Nagyon durván össze is vesztem a szüleimmel.
Szia!Richardinho írta:sziasztok!
Kérdésem lenne: hogyan lehet a magyar barca csapat tagja lenni?
Valaki ha tudja, kérem válaszoljon.
köszi!!!
Szeretettel várunkgentdelbarca írta:Ha minden jól megy és rá tudom venni egyik haveromat, valamint barátnőmet, hogy jöjjenek el, akkor ott leszünk minimum 3an!(de hogy dudát nem viszek az tuti, múltkor is beégtem vele
)
Remélem sok szurkoló lesz és a csapat hozza azt amit a Barca tud!!!
Forca Magyar Barca!!