Leírtam a csapat, taktika, felállás topicban a véleményemet róla.
Reálisan nézve BL helyek elérése, második vagy harmadik hely, és ha jó ellenfelet kapunk a rájátszásban, akkor BL 16 vagy 8. Szerintem ennyi várható, ha nem lesz januárban 1-2 érkező, vagy valami csoda folytán nem épül fel mindenki, amit ott leírtam.
Szerintem nagyon kellett Flick. Mentálisan fizikálisan vele előreléphetünk, és az is kell, hogy látványosan, jól játszunk a kisebb csapatok ellen. Vissza kell hozni a játékosok önbizalmát, és nyáron szabadulni kellene jó pénzért játékosoktól, ami csak akkor lehetséges, ha Ferran, Fati, Torre, Garcia, De Jong, Christensen, esetleg Araujo, De Jong és Pedri jó szezont futnak, és lesz rájuk kereslet. Növelni kell majd a marketing és stadion bevételeket
Akkor tudunk erősíteni
B opció, hogy keresnek más lehetőség, mint pl. A Nike szerződés, és hosszabbítunk a játékosokkal, és leaksztunk egy vkp-st, és egy bal szélsőt, talán egy szélső védőt.
Lassan Lewyt is pótolni kell, már most időszerű lenne, ha nem lennénk tele lyukas posztokkal.
Szerintem 2026 lesz az az év, hogy reálisan, versenyképes csapattal tudunk kiállni minden fronton.
Addig köszönhetjük a La Ligának, hogy ott tesz keresztbe, ahol tud. Gondolom 100-150 milliós költéssel nem kerülne csődbe a klub, de hosszútávon egy évtizedre ki lehetne alakítani a keret gerincét.
Addig szurkolni kell, és türelmesnek kell lenni. Év végén elválik, hogy előrébb vagyunk e Flickkel, és kicsit megint lehet erősíteni, reméljük már jobb anyagi lehetőségekkel az új Camp Nouban. Ezt a 2 évet Flick is megérdemelné.